Counter Strike - StarSeries i-League Season 7: NRG - Vitality

Julkaistu: 04.04.2019 12:16


Counter Strike - StarSeries i-League Season 7: NRG - Vitality
Counter Strike - StarSeries i-League Season 7 | NRG - Vitality | 7:00
NordicBet NordicBet
Kiinan Shanghaissa pelit jatkuu ja turnauksessa on nyt edetty pudotuspelivaiheeseen. Kohteessamme iskevät vastakkain Yhdysvaltojenlipun alla pelaava NRG, ja ranskalainen Vitality. Puolivälierät pelataan turnauksessa totutulla best of 3 järjestelmällä, jossa kaksi karttaa voittanut joukkue etenee välieriin. Ottelu pelataan aikaisin perjantai aamuna.

NRG on esittänyt turnauksessa ailahtelevaisia otteita, ja pääsikin pudotuspelivaiheeseen vasta viimeisestä mahdollisesta pelistä. Voitot ja tappiot ovat tulleet rökälemäisesti, lukuun ottamatta ensimmäisen pelin tiukkaa vääntöä North:ia vastaan. Joukkue pieksi MIBR:n ja BIG:n suoraa 2-0 ja turpaan tuli Fnaticiltä ja Natus Vincereltä yhtä rumilla lukemilla. Joukkueen maailman ranking sijoitus on tällä hetkellä 11.

Vastaan iskevä rankalais viisikko taas eteni jatkoon pelattuaan neljä ottelua, joista tappio tuli vain turnauksessa aivan uudelle tasolle noussutta fnaticia vastaan. Matkan varrella joukkueen jalkoihin jäivät BIG, Spirit ja suurimpana voittona ehdottomasti Ence, jota vastaan kamppailu tosin oli äärimmäisen tiukka ja ratkaisu tapahtuikin vasta Inferno-kartan loppu hetkillä. Vakuuttavaa tekemistä kuitenkin rankalais joukkueelta.

Vetovälittäjät painavat joukkueiden kertoimet melko lähelle toisiaan, mutta raatimme mielestä oletettavasti tiukkaan otteluun ennakkosuosikin viittaa lähtee kantamaan Vitality. Turnauksessa annettujen näyttöjen perusteella ranskalaiset tulevat ottelun viemään nimiinsä, ja tällä kertoimella saadaan mukavasti korotettua kerrointa vetolapulla. Pelivalintana siis ehdottomasti Vitality.

Ottelua voi seurata osoitteessa: www.twitch.tv/elisaviihdesport Selostus suomeksi!

Lunasta 2x13,37€ riskitöntä vetoa!


Uusi esportsbetting.com sivusto tarjoaa kaikille uusille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa, sekä lisäksi ensimmäisen talletuksen jälkeen kaksi 13,37€ arvoista riskitöntä vetoa! Lyö vetosi ja jos et tällä kertaa osunut, saat panoksesi takaisin! Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry suoraan esportsbettingille tästä >>

Pelivalintamme:

Vitality @1.69

Rizk - Lue arvostelu

1.69

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

1.65

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.64

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.63

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.63

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.62

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan