NHL Playoffs: NY Islanders - Pittsburgh Penguins - Otteluvoitot tasoihin?

Julkaistu: 12.04.2019 16:12


NHL Playoffs: NY Islanders - Pittsburgh Penguins - Otteluvoitot tasoihin?
NHL Playoffs | NY Islanders - Pittsburgh Penguins | 02:30
NordicBet NordicBet
NY Islanders ja Pittsburgh Penguins aloittivat hyvin mielenkiintoisen pudotuspelisarjansa New Yorkissa keskiviikkona. Islanders vei ensimmäisen osaottelun 4-3 ensimmäisessä jatkoerässä Josh Baileyn maalilla.

Penguins oli ensimmäisen ottelun alun aivan unessa ja saarelaiset iskivät päälle hurjalla tempolla. Valtava paine sai Penguinsin puolustuksen tekemään virheitä ja alle 30 sekunnissa kiekko oli jo ensimmäistä kertaa Penguinsin maalissa. Tämä osuma hylättiin paitsion vuoksi, mutta reilun minuutin päästä limppu oli jo uudestaan Penguinsin verkossa - tällä kertaa laillisin keinoin.

Avausmaali ja avauserän hurja paine toivat energiaa Islandersille. On selvää, että saarelaiset pyrkivät samanlaiseen aloitukseen myös toisessa kotiottelussaan. Tällä kertaa Pittsburgh on tähän kuitenkin varmasti valmiimpi, mitä pudotuspeliavauksessa.

Kun Islesin hurja alkuhuuma päättyi, peli kääntyi koko ajan enemmän ja enemmän Pittsburghin suuntaan. Lopulta Pens voitti laukaukset 44-33 ja ennen kaikkea Evgeni Malkin oli hurjassa vireessä luoden useita todella vaarallisia tekopaikkoja.

Pittsburgh on kaikilla osa-alueilla vahvempi ja tulevissa otteluissa selkeähkö ennakkosuosikki. Oikeastaan vain maalivahti Matt Murray on isompi kysymysmerkki. Penguins-vahti oli avausottelussa todella epävarma ja hävisi selkeästi virkaveljelleen Robin Lehnerille. Murrayn pitää parantaa peliään, sillä epäonnistumiset maalissa vaikuttavat koko Penguinsin viisikkopeliin ja ennen kaikkea itseluottamukseen.

Islandersin alun momentum on nyt menetetty. Murray on vieraiden ainoa kysymysmerkki - muuten Penguins vaikuttaa huomattavasti vahvemmalta. Kertoimet eivät ole huomattavasti ensimmäisen ottelun jälkeen liikahtaneet ja Pittsburgh kelpaa eittämättä peleihin.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

1x2: Pittsburgh Penguins @2.41

Coolbet - Lue arvostelu

2.41

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.33

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.33

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.33

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.31

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.29

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.29

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan