Nyrkkeily: Chris Eubank jr - Conor Benn

La 08.10.2022 | klo 23:00 |
Chris Eubank jr - Conor Benn

Kohde sulkeutuu: 08.10.2022 23:00
Nyrkkeilyfanien kova odotus palkitaan kahdeksas päivä lokakuuta, kun ympyrä sulkeutuu Eubankin ja Bennien sukujen välillä. Chris Eubank sr ja Nigel Benn jakoivat kehän vuosina 1990 ja 1993, nyt vuorossa ovat kaksikon pojat Chris Eubank jr sekä Conor Benn. Ottelun alla on jo kasvanut kova hype, kun uransa käänteentekevää piikkiä hakeva Eubank saa vastaansa voittamattoman ja nälkäisen haastajan alemmasta painoluokasta.

Ottelussa uskomme olevan kova lataus alusta alkaen etenkin Bennin puolelta, mutta täysille erille tarjotut kertoimet maistuvat tässä parhaiten mm. Bennin kehityksen takia.Eubank yrittää toistaa isänsä tempun!


Chris Eubank jr on eittämättä iso nimi nykyisessä nyrkkeilymaailmassa. Kaksinkertainen maailmanmestari on tehnyt hienoa uraa voittaen 32 ottelua, joista peräti 23 on päättynyt tyrmäyksellä. Vain kaksi kertaa mies on hävinnyt, kun vastikään uransa lopettanut Billy Joe Saunders ja toinen maanmies George Groves voittivat hänet tuomariäänillä.

Tällä hetkellä ollaan komeassa kuuden ottelun voittoputkessa, jonka edellinen etappi oli toukokuussa Cardiffissa napattu selkeä voitto Liam Williamsista. Kovia nimiä voittosaldossa ovat myös Eubank-matsin alla vyönsä luovuttanut James DeGale, sekä aikanaan kovassa nosteessa ollut Turkin iskukone Avni Yildirim, joka iskettiin Eubankin toimesta kanveesiin.

Benn-ottelun alla Eubank jr on puhunut paljon henkisen puolen asioista, kuten legendaarisen isänsä varjossa olemisesta ja henkilökohtaisista menetyksistään. Tämä ottelu on varmasti iso osa miehen uran suurinta rutistusta kohti historiankirjoja.Bennillä suuri näytön paikka!


Kaksikosta huomattavasti tuoreempi ottelija, Conor Benn lähtee otteluun vastustajaansa pienemmässä valokeilassa. Kun Eubankilla on edessään valtavat odotukset ja paineet, alemmasta painoluokasta nouseva nuorimies pääsee matsiin keskittymään uudet nokkimisjärjestykset asettavaan yllätysvoittoon, ja kuittaamaan kaksikon vanhempien aiempaa historiaa.

25-vuotias britti on aloittanut uransa ilman takaiskuja, kun 21 ottelusta tuloksena on pelkkiä voittoja, joista neljässätoista vastustaja on jätetty ottamaan lukua. Vaikka vastustajat eivät ole olleet ymmärrettävistä syistä vielä maailman huippuja, on kehityskaari ollut todella kova. Etenkin kahdessa viime ottelussa Chris Algieria vastaan nähtiin täyden kympin esitys, ja myös Chris Van Heerden laitettiin pakettiin hurjan jahdin päätteeksi.

Benniä on pienesti kritisoitu heikosta vastustajien tasosta, mutta nyt laitetaan epäilijöille jauhot suuhun, kun mies haastaa isänsä vanhan vihollisen pojan Lontoossa. Nuorella miehellä on valtava näytön paikka, ja itseluottamusta puhkuen lähdetään tähän taistoon.Pistetuomiossa oikein hyvä value!


Paras vetokohde matsiin on täysien 12 erän lyöminen. Eubank on kaksikosta suurikokoisempi ottelija, joten kokeempana ottelijana alun lähtökohdat ovat oikein suotuisat. Vastassa on kuitenkin suuria kehitysharppauksia ottanut vastustaja, ja etenkin liike on Bennillä se ase, jolla tämä matsi voidaan voittaa. Puolustustekeminen on selvästi parantunut alkuvuosista, ja vaikka ottelulla on iso merkitys, tyhmiä ja holtittomia temppuja tuskin nähdään. Tuomarit voivat hyvinkin ratkaista tämän voittajan.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Ottelu menee tuomariäänille! @2.63

Betfair - Lue arvostelu

2.63

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Saku