Eurooppa Liiga: O Ljubljana - HJK | Lyö HJK:n voittoa 50,00 kertoimella!

Julkaistu: 07.08.2018 14:46


Eurooppa Liiga: O Ljubljana - HJK | Lyö HJK:n voittoa 50,00 kertoimella!
Eurooppa Liiga | O Ljubljana - HJK | 21:00
Royal Panda Royal Panda
HJK jatkaa matkaansa kohti Eurooppa Liigaa, kun joukkue kohtaa slovenialaisen Ljubljanan. Klubin jatkopaikka Mestarien Liiga karsinnoissakaan ei olisi ollut kovinkaan kaukana, kun joukkue onnistui hakea vierasottelusta Batea vastaan 0-0 tasapelin, mutta suli sitten totaalisesti kotonaan 1-2 numeroin, kun joukkue hallitsi peliäkin mielin määrin.

HJK:n tekeminen on kuitenkin ollut vahvaa ja joukkue onkin ollut viime vuodet Suomen kentillä aivan ylivoimainen. Nyt vastaan asettuu Prva Liiga-joukkue Ljubljana, joka on kolmen kierroksen jälkeen vielä ilman voittoa.

HJK on jo pelannut pitkän kauden ja joukkue onkin paljon paremmissa asetelmissa ja uskommekin, että Klubi naaraa tästä voiton itselleen.

HJK:lta on todennäköisesti sivussa ottelusta Pelvas, Pirinen ja O´Shaughnessy. Rotaatiota Klubilla kuitenkin riittää ja otamme ilomielin vastaan HJK:n karmaisevan kokoisen kertoimen.

Katso ottelu suorana ilmaiseksi & Pelaa HJK:n voittoa 50,00 kertoimella!


Unibet tarjoaa HJK:lle mahtavan erikoiskertoimen kaikille uusille pelaajille. Uutena pelaajana pääset käsiksi vetoon, jossa saat kertoimeksi 50,0 sille, että HJK voittaa ottelun. Kun talletat 10€ ja lyöt 1€ vedon HJK puolesta, voit voittaa vedosta 50€! Samalla näet ottelun live lähetyksen. Miten näen ottelun ja saan 50,00 kertoimen - Lue lisää täältä >>

Pelivalintamme:

1X2: HJK @50

Unibet - Lue arvostelu

50

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan