MLB: Oakland Athletics - Detroit Tigers

Julkaistu: 05.08.2018 16:34


MLB: Oakland Athletics - Detroit Tigers
MLB | Oakland Athletics - Detroit Tigers | 23:05
Royal Panda Royal Panda
Athletics virittelee käsikirjoitusta Moneyball 2-elokuvalle. Joukkue on tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa ja samalla kampeamassa itseään väkisin pudotuspeleihin. Viimeisistä 15sta kotiottelustaan Athletics on hävinnyt vain kaksi. Tigers on National Leaguen toiseksi huonoin vierasjoukkue. Viimeisistä 10stä reissupelistään se on voittanut kolme.

Athleticsin syöttäjänä aloittava Trevor Cahill syötti edellisessä startissaan pitkästä aikaa kuusi vuoroparia. Kotiottelussa Blue Jaysia vastaan hän antoi viisi hittiä ja kaksi ansaittua juoksua. Cahill viihtyy Coliseumilla todella hyvin. Kuuden kotiottelun jälkeen hänen statsit ovat 2W-0L, ERA 1.13, WHIP 0.86 ja vastustajat osuvat hänen syöttöihin vain .178 keskiarvolla.

Tigers lähtee otteluun syöttäjänään Francisco Liriano, kenelle startti on ensimmäinen sitten heinäkuun 23. päivän. Liriano kärsi allergisista oireista, jotka ovat ilmeisesti nyt helpottaneet. Liriano on 11 startissa tien päällä mennyt 1W-4L, ERAn ollessa 4.08 ja WHIP 1.40. Heinäkuun neljässä startissa tien päällä hän syötti vain 16 vuoroparia ja antoi 19 hittiä, sekä 14 juoksua, joista 12 ansaittua.

Juoksut ovat olleet tässä ottelusarjassa tiukassa, mutta tähän asiaan saadaan luultavasti tänään muutosta aikaan, ainakin Athleticsin osalta.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Oakland Athletics -2 @2.16

Nordicbet - Lue arvostelu

2.16

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.16

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.15

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.10

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.10

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LV BET - Lue arvostelu

2.08

Lunasta uusi 50€ arvoinen bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan