Oberhof 10km pikakilpailu: Herääkö mestari Fourcade?

Julkaistu: 10.01.2019 21:21


Oberhof 10km pikakilpailu: Herääkö mestari Fourcade?
Ampumahiihto 11.1.2019 | Oberhof 10km pikakilpailu | Klo 15:30
Maailmancup kausi 2018-2019 lähestyy puoliväliä. Johannes Thingnes Bø johtaa kokonaiscuppia takanaan Venäjän Aleksandr Loginov ja Itävallan Simon Eder.
Kausi jatkuu Saksassa perinteisessä Oberhofin talviurheilukeskuksessa. Oberhofin viikonlopun jälkeen kilpailut jatkuvat Saksan Ruhpoldingissa, josta karavaani kulkee Italian Anterselvan kautta Pohjois-Amerikkaan.

Kausi on tähän asti ollut yhden miehen show, kisoja on hallinnut 25-vuotias Norjalainen Johannes Thingnes Bø. Miesten maailmancupissa on käyty kahdeksan osakilpailua ja vain kaksi miestä on noussut korkeimalle pallille. Edellä mainitun Norjalaisen lisäksi tällä kaudella voittoon on pystynyt Ranskan Martin Fourcade, joka on onnistunut voittamaan kahdesti.

Mennään ajassa taaksepäin ja viime vuoteen. Kausi 2017-2018 eteni hyvin pitkälti samalla kaavalla kuin 2018-2019 juuri Oberhofin viikonloppuun asti. Johannes Thingnes Bø hallitsi alkukauden kilpailua, ennen joulutaukoa voittoon oli pystynyt vain Johanneksen lisäksi veli Tarjei ja Fourcade molemmat kertalleen.

Joulutauon jälkeen Fourcade tuli hyvin valmistautuneena ja otti molemmissa Oberhofin kilpailuissa voiton. Kahden voiton jälkeen Fourcade jatkoi hyviä otteita, hän oli viidessä seuraavassa osakilpailussa vähintään toinen. Kausi päättyi lopulta ranskalaisen juhliin, Martin Fourcade voitti miesten kokonaiskilpailun jo ennätyksellisen seitsemännen kerran peräkkäin. Ensimmäistä kertaa tosin Fourcaden voitto ratkesi vasta aivan kauden loppupuolella. Viisikertainen olympiavoittaja on varmasti käyttänyt joulutauon jälleen viisasti ja on valmis kamppaileen voitosta Oberhofissa.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

Martin Fourcade sijat 1-3 @1.90

Unibet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.75

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.75

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan