Salibandyliiga: Oilers - Happee

Julkaistu: 11.03.2019 11:08


Salibandyliiga: Oilers - Happee
Salibandyliiga | Oilers - Happee | 18:30
Nordicbet Nordicbet

Oilers nappasi torstaina kotiedun itselleen, kaatamalla Happeen vieraissa vahvan kolmannen erän esityksen ansiosta. Happeella ei tuolloin paras päivänsä, mutta kokenut joukkue on kovissa liemissä keitetty ja ottelusarjasta on todennäköisesti tulossa pitkä. Molempien joukkueiden hyökkäysosaaminen on korkealla tasolla ja maaleja ottelusarjassa tullaan näkemään paljon.

Happeen hyökkäyspelin tasosta kertoo se, että joukkue ei ole jäänyt alle kuuteen maaliin viimeisissä 14 ottelussaan kuin kerran. Edellinen kohtaaminen Espoossa Oilersin kanssa päättyi kotijoukkueen 12-7 voittoon. Tämän kauden jokaisessa kohtaamisessa molemmat joukkueet ovat iskeneet vähintään kuusi osumaa ja maaleja on syntynyt vähintään 14 ottelua kohden. Kummastakin joukkueesta löytyy vähintään yhdeksän vähintään 10 osumaa tehnyttä pelaajaa. Happeen Peter Kotilainen ja Jami Manninen iskivät yhteensä 64 osumaa ja Oilersia vastaan parivaljakko on kolmessa ottelussa viimestellyt tehot 8+8.

Runsasmaalista ottelua on syytä jälleen odotella ja tätä taustaa vasten yli 11.5 maalia rikkoutunee kevyesti. Happee tulee otteluun kovaa, sillä se ei halua jäädä voitoissa 2-0 tappiolle. Oilers on päästänyt viimeisissä kolmessa ottelussaan 22 osumaa ja tänäänkin verkko tulee heilumaan useampaan otteeseen. Happeen yli 5.5 maalia kannattaakin ottaa mukaan peleille.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Maaleja yhteensä - Vierasjoukkue: Yli 5.5 @1.85

Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.85

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan