NBA: Oklahoma City Thunder - Atlanta Hawks

Julkaistu: 30.11.2018 14:07


NBA: Oklahoma City Thunder - Atlanta Hawks
NBA | Oklahoma City Thunder - Atlanta Hawks | 03:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Atlanta Hawks pelaa vieraskiertuettaan ja on siirtynyt idästä länteen Oklahoman vieraaksi. Atlanta pelasi juuri back-to-back pelit ensin voittaen Miamissa, mutta sen jälkeen häviten reilusti Charlottessa. Nyt joukkue on saanut yhden lepopäivän ja matkustanut Oklahomaan, missä kotijoukkue on ollut oivassa vireessä viime aikoina. OKC on noussut lännessä sijalle neljä ja ovat pelanneet todella hyvän marraskuun. 14 pelatusta ottelusta marraskuussa Oklahoma on voittanut 11 ottelua. Russell Westbrook on ollut jälleen omalla tasollaan ja sivuuttanut alkukauden vammansa ja niputti viime ottelussakin hurjat tilastot 23 pistettä, 15 syöttöä ja 19 levypalloa.

Atlanta Hawksille voitto Miamista ja aiemmin Charlottesta oli pieni positiivinen pilkahdus muuten mollivoittoisella kaudella. Atlanta on kuitenkin selvästi jopa huonoin joukkue koko liigassa tällä kaudella, vaikka kahdella aiemmalla voitolla he nousivatkin sarjataulukossa Clevelandin edelle toiseksi viimeiseksi. Pidämme kuitenkin pelivoimaltaan Cavaliersiakin parempana joukkueena kuin Atlantaa.

Oklahoma City Thunder on ollut vedonlyönnissä kohtuullisen hyvä joukkue tuoden 60% otteluistaan voiton tasoitusvedonlyönnissä. Vedonlyöntihistoria Atlantaa vastaan on myös suotuisa, sillä Oklahoma on tasoitusta vastaan tuonut voiton 20 kertaa viimeisestä 28 ottelusta Atlantaa vastaan. Tässä on tosin hyvinkin paljon vaihtuvuutta emmekä voi suoraa vertausta tähän kauteen tehdä tästä tilastosta, mutta pientä tukea kuitenkin pelipäätökselle.

Tärkeämpänä näemme yleisen tasoeron, kotiedun sekä oklahoman joukkueen terveystilanteen. Näissä olosuhteissa näemme Oklahoma n. 15 tasoituspistettä Atlantaa parempana joukkueena. Oklahomalla ei myöskään ole peliä vasta kuin 4. joulukuuta Detroitissa, joten ykköspelaajat pelaavat tänään täydellä höyryllä. Vaikka tasoituslinja on korkeahko, uskallamme lyödä Atlantaa vastaan, joka on huono vierasjoukkue.

Testaa uutta vedonlyöntisivua 10€ ilmaisvedolla


Karamba vedonlyönti on uusi vuonna 2018 avattu sivusto! Ilmaisvedon voit pelata mihin vain single- tai yhdistelmäkohteeseen, kunhan kohteen yhteiskerroin on vähintään 2,00. Ilmaisvedon voitot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa voittosi vaikka heti. Tutustu Karamban arvosteluun täältä >>
Karamba: Hae 10€ ilmaisveto täältä

Pelivalintamme:

Oklahoma City Thunder -12,5 @1.92

Betsson - Lue arvostelu

1.92

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.92

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.90

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.90

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.90

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Goliath - Lue arvostelu

1.90

Goliath - 10€ ilmaisveto uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.90

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.90

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.89

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan