NBA Summer League: Oklahoma City Thunder - Kroatia

Julkaistu: 09.07.2019 14:19


NBA Summer League: Oklahoma City Thunder - Kroatia
NBA Summer League | Oklahoma City Thunder - Kroatia | 22:30
NBA:n kesäliiga jatkuu, kun OKC ja Kroatian maajoukkue pelaavat kolmannet ottelunsa. Oklahomalla meni todella tiukille eilinen peli Philadelphiaa vastaan, kun ottelu päättyi vasta jatkoajan jälkeen OKC:n niukkaan voittoon. Oklahoma johti ottelua jo lähes 30 pisteellä, mutta päästi huolimattomasti Philadelphian tulemaan tasoihin.

Kroatian maajoukkue on hävinnyt kaksi otteluaan reilusti molemmat 16 pisteen erolla. Kroatian peli näytti jo hieman paremmalta toisessa ottelussa Brooklyniä vastaan ja paikoin Kroatia sai Brooklynin melko ahtaallekin ja johtikin ottelua silloin tällöin. Kroatia on saanut lepopäivän, kun OKC tulee eilisen pelin jälkeen suoraan lyhyemmällä levolla pelaamaan.

Oklahomalla on mielenkiintoisia nuoria pelaajia mukana, mutta joukkue on ollut todella huono heittämään tässä turnauksessa. Varsinkin kolmen pisteen heitot on singottu sinne tänne ja tulokset ovat olleet karmeita. Ensimmäisessä ottelussa OKC osui kolmosensa vain alle 20% tarkuudella ja toisessa pelissä jopa vain 6,9% tarkkuudella, joka on aivan käsittämättömän huono. Philadelphiaa vastaan vain kaksi heittoa 29 yrityksestä meni sisään kolmen pisteen kaaren takaa. Suurimpana tuhlaajana OKC:llä oli centeripaikan pelaaja Kevin Hervey, joka heitti 8 kolmosta osuen niistä yhden ja takamies Devon Hall, joka ei osunut kahdeksasta kolmosestaan yhtäkään. Heittotarkkuus varmasti paranee jonkin verran, mutta lähtökohtaisesti nämä pelaajat eivät ole kovinkaan kummoisia kaukoheittäjiä.

Tämä pitää pisteitäkin melko matalalla. Vedonlyönnissä pisteraja on asetettu 168,5 pisteeseen. Kroatian kaksi ottelua ovat olleet yhteensä 176 pistettä ja 132 pistettä, kun OKC:n ottelut 145 ja 162 pistettä. Kroatia tulee tähän otteluun varmasti kovalla intensiteetillä ja pyrkii puolustuksen kautta saamaan turnauksen ensimmäisen voittonsa. Kroatiakin heitti toisessa ottelussaan kolmosensa alle 10% tarkkuudella sisään, joten odotamme tästä ottelusta vähäpisteistä.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Alle 168,5 pistettä @1.92

Unibet - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.92

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.91

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan