NBA Summer League: Oklahoma City Thunder - Kroatia

Julkaistu: 12.07.2019 12:53


NBA Summer League: Oklahoma City Thunder - Kroatia
NBA Summer League | Oklahoma City Thunder - Kroatia | 01:00
Kroatian maajoukkue on toistaiseksi vielä ilman yhtään voittoa kesäliigassa. Joukkueen peli on parantunut turnauksen edetessä, mutta pelaajian taitotaso ei ole sitä luokkaa selvästikään mitä nuorten NBA-lupausten. Joukkue on pelannut aggressiivisesti ja fyysisesti, minkä monet NBA-joukkueet ovat panneet merkille. Kuitenkin nopeus ja yksilötaito ovat olleet NBA-joukkueiden etuna. Nyt Kroatia kohtaa useamman lepopäivän jälkeen toista perättäistä ottelua pelaavan Oklahoman jo toistamiseen tässä turnauksessa.

Viimeksi joukkueet kohtasivat 9. päivä, jolloin Oklahoma vei ottelun nimiinsä 8 pisteellä. Kroatia oli hyvin pelissä mukana tuolloin ja paikoin johtikin ottelua, mutta viimeinen neljännes oli huono ja he päästivät OKC:n ohitse. Nyt joukkue on saanut lepoa ja heillä voi olla jopa saumat voittoon, kun vastustaja on tuttu ja OKC on kovassa rasitustilassa kun he pelaavat toisen ottelun putkeen.

Oklahoma on ollut kohtuullisen hyvä ja voittanut kolme ottelua neljästä. Eilen OKC voitti niukasti Portlandin luvuin 87-92. Joukkueen parhaimmistoa on ollut Kevin Hervey, joka on nakuttanut reilut 15 pinnaa ja yli 10 levypalloa per peli. Hamidou Diallo on myös tehnyt lähes 15 pistettä ollen toiseksi paras pistemies. Kovin laajalla rintamalla OKC:ltä ei kuitenkaan tilastojen valossa ole onnistumisia tullut ja varsinkin levypallopelaamisessa heidän tulee olla parempia.

Vedonlyöntimarkkina antaa levänneelle Kroatialle vielä yli 10 pistettä tasoitusta. Viime kohtaamisessa Kroatia olisi tuonut voiton, kun tasoitus oli jopa 13,5. Lähdemme pelaamaan Kroatian puolesta yli 10 pisteen tasoituksela ja uskomme rasitustason olevan tarpeeksi vaikuttava tekijä.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Kroatia +10,5 @1.90

Unibet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.90

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.89

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan