NBA: Oklahoma City Thunder - Utah Jazz

Julkaistu: 22.02.2019 16:40


NBA: Oklahoma City Thunder - Utah Jazz
NBA | Oklahoma City Thunder - Utah Jazz | 05:30
Nordicbet Nordicbet
NBA:ssa iso kierros ja yksi otteluista käydään Oklahomassa Thunderin ja Utah Jazzin välillä. Oklahoma on ollut huimassa vireessä ennen All Star-taukoa ja nyt onkin mielenkiintoinen nähdä, vaikuttiko pieni tauko heille positiivisesti vai veikö se parhaan vireen. Oklahoma ennen taukoa voitti 13:sta viime ottelusta jopa 11 ja on noussut kolmanneksi läntisessä konferenssissa. Russell Westbrook on tilastoinut nyt 11 peräkkäisessä ottelussa triplatuplan ja Paul George on nostanut itsensä jopa toden teolla MVP-kandidaatiksi.

Utah Jazz kamppailee viimeisistä playoff-paikoista ja on tällä hetkellä lännessä kuudentena. He eivät kuitenkaan voi antaa loppukauden aikana yhtään löysää, sillä heillä on saman verran voittoja kuin Spursilla ja Clippersillä, jotka ovat sijoilla 7 ja 8. Lakers ja Sacramento haluavat myös playoffeihin ja Utah voi epäonnistuessaan olla joukkue joka jää ulkopuolelle. Utah on ollut kohtuu hyvä vierasjoukkue, mutta vaikeuksia on ollut jokaista kärkijoukkuetta vastaan. Utah on pystynyt voittamaan kaikki sellaiset ottelun, jotka heidän "olisi kuulunutkin voittaa" mutta he eivät ole pystyneet kaatamaan parempiaan vieraissa viimeiseen muutamaan kuukauteen ollenkaan. Vieraissa ainoat tappiot ovat juuri Golden Statelle, Portlandille, Houstonille, Milwaukeelle, Torontolle ja luultavammin nyt myös Oklahomalla.

Oklahoma sen lisäksi, että heillä on kotietu, on monessa eri tilastossa Utahia parempi. OKC on kerännyt toiseksi eniten levypalloja koko liigassa ja eniten hyökkäyspään levypalloja. OKC ottaa myös eniten heittoja ottelua kohden ja heittoprosenttikin on juuri ja juuri Utahia parempi. Utah ottaa heittoja toiseksi vähiten kaikista joukkueista. Utah ottaa selkeästi enemmän kolmosia kuin Oklahoma, mutta heittotarkkuus kaaren takaa ei ole kuin 34,6% joka on sarjan 25. paras.

Utah on vahvan puolustuksensa ansiosta kiinni playoff-paikassa, mutta myös Oklahoma on hyvä puolustusjoukkue ollen puolustustehokkuudessa kolmantena, yhden sijan Utahia ylempänä. Uskomme Paul Georgen ja Westbrookin siivittävän joukkueen hyvään kotivoittoon maltillisella tasoituksella.

20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!


Suomalaispelaajille on tarjolla tällä hetkellä 20€ ilmaisveto ilman kierrätystä. Voit lukea lisää ilmaisvedosta Royal Pandan arvostelusta tai siirtyä suoraan www.royalpanda.com
Royal Panda: Lunasta 20€ ilmaisveto täältä >>

Pelivalintamme:

Oklahoma City Thunder -4,5 @1.93

Bethard - Lue arvostelu

1.93

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.93

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.93

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.93

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.91

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.90

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan