Snooker European Masters: Oliver Lines - Andrew Higginson

Snooker European Masters | Oliver Lines - Andrew Higginson | 12:00
Kohde sulkeutuu: 17.08.2022 12:00
Saksan Fürthissa pelattava snookerin European Masters tarjoaa kasapäin kiinnostavia matseja keskiviikolle. Me otamme käsittelyyn englantilaispelurien Oliver Linesin ja Andrew Higginsonin kohtaamisen.

Kaksikko on menossa ammattilaisurillaan vankasti eri suuntiin. 27-vuotiaan Linesin on yleisesti veikkailtu tulevina vuosina hätyyttelevän paljon nykyistä korkeampia ranking-sijoituksia, kun taas 44-vuotias Higginson menetti jopa ammattilaiskorttinsa viime kauden päätteeksi. Näillä kertoimilla Lines kelpaa myös vedonlyöntikupongille.Lines matkalla ylöspäin


Ainakin vannoutuneimmat pitkän linjan snookerseuraajat muistavat 90-luvulta lupaavan englantilaisen amatööripelaaja Peter Linesin. Vuonna 1991 alkanut ja sittemmin useampaan kertaan katkennut ammattilaisura ei kuitenkaan koskaan ole erityisen korkeita huippuja sisältänyt. Edelleen kuitenkin Lines Sr. ammattilaisstatuksella pelaa ja yksittäisiä hienoja kisojakin on mahtunut lähes vuosittain joukkoon.

Peterin poika Oliver puolestaan tulee kaiken järjen mukaan rikkomaan kirkkaasti isänsä saavutukset. Lahjakas nuori pelaaja on tällä hetkellä maailmanrankingissa sijalla 59, mikä samalla hätyyttelee uran korkeinta noteerausta. Ei silläkään vielä kuuhun mennä, mutta merkkejä paljon paremmasta on ollut ilmassa jo pitkään.

Viime kaudella Lines nuorempi pelasi itsensä kerran ranking-turnauksessa puolivälieriin ja pari kertaa vähintään kolmannelle kierrokselle. Tämän kauden aluksi Championship League meni heikosti, mutta tämän turnauksen karsintakierroksella Lines pelasi varsin hyvän matsin kokenutta Tom Fordia vastaan voittaen lukemin 5-3.

Linesilla on pelinsä puolesta ehdottomasti eväät olla jopa maailman top-16 pelaaja lähivuosina. Se vaatii toki sitten myös henkisen kantin kasvattamista, sillä suunnilleen samantasoisia pelureita on snookermaailmassa paljon. Kuitenkin suunta uralla on vahvasti ylöspäin ja kauden ensimmäisen "oikean" turnauksen avauskierroksella tehtävä on oikein sopiva.Higginson taitekohdassa


Pitkän linjan ammattilainen Higginson puolestaan on uransa suhteen jonkinlaisessa välimaalissa. Heikot esitykset muutamana viime kautena pudottivat rankingin jo niin alas, että ammattilaiskorttia Main Tourille piti hakea kesän karsintaturnaus Q Schoolista. Kolmella yrityksellä ei kuitenkaan tärpännyt ja tällä hetkellä Higgins onkin virallisesti amatööripelaaja.

Tämän turnauksen karsinnat pelattiin kuitenkin jo aiemmin kesällä, joten voitto Joe O'Connorista piisasi Saksan reissuun. Juuri nyt ei kuitenkaan näytä hyvältä. Parhaimmillaan Higginson noteerattiin vuosikymmen sitten maailman top-20 pelaajien joukkoon, mutta nuo ajat ovat muisto vain. Viime vuodet matka on tyssännyt pääosin turnausten avauskierroksilla ja sama saattaa olla edessä myös tällä kertaa.

Lines on ensinnäkin parempi pelaaja ja viime aikaisten otteidensa perusteella myös paremmassa iskussa. Haetaan siis kupongille Linesin vähintään kahden freimin suuruinen voitto, joka meidän arviollamme toteutuu useammin kuin joka toinen kerta. Kertoimet ovat siis kohdallaan.Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Oliver Lines -1.5 framea @2.15

Huti
888sport - Lue arvostelu

2.15

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.15

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.1

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.1

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena