Salibandyliiga: OLS - Oilers

Julkaistu: 16.11.2019 13:15


Salibandyliiga: OLS - Oilers
Salibandyliiga | OLS - Oilers | 18:00
Betsson Betsson
Illan kolmannessa Salibandyliigan top8 ja bottom6 joukkueiden kohtaamisessa Esport Oilers astelee OLSin vieraaksi Kastelli arenaalle Ouluun. OLS on bottom6 joukkueista suoriutunut selvästi pirteimmin, ollen juuri pudotuspeliviivan alapuolella. Oilers puolestaan pitää seitsemättä sijaa, mutta pelejä on vyöllä vähemmän kuin muilla joukkueilla.

OLS on potentiaalinen joukkue


OLSin joukkueesta on aika ajoin ollut aistittavissa potentiaalia. Kauden avauspeleissä oululaiset onnistuivat kiusaamaan SPV:tä sekä Nokian KrP:tä aina viimeiseen erään asti. Kuitenkaan, vielä yhtään voittoa ei vahvemmista joukkueista ole irronnut, toisaalta taas heikommista joukkueista alla on selvät voitot.

Merkittävä huomio OLSin rohkeasta pelaamisesta esiintyy kuitenkin valitettavana ilmiönä; etenkin parempia joukkueita vastaan OLS on sortunut ottamaan 3-5 jäähyä per peli, joka on kostautunut pahasti. Jäähypörssin kaksiminuuttisten piikkipaikkaa pitääkin viidellä jäähyllä OLSin Olli Wikstedt. Myös neljä kakkosta kerännyt Petri Niemelä on jäähypörssissä kahden minuutin jäähyissä jaetulla kolmannella sijalla. Oilers on hyödyntänyt ylivoimansa tällä kaudella 58,3% tehokkuudella, joka on liigan neljänneksi parhaiten. Vinski Kivilompolo on suoritunut OLSin maalilla torjuntaprosentilla 76%.

Oilers kompuroinut viimeiset kolme otteluaan


Oilersin saldona viimeisestä kolmesta ottelusta on kaksi pistettä, jotka tulivat jatkoaikatappioista Tiikereille sekä EräViikingeille. Oilersin joutui ErViä vastaan heti ensimmäisessä pahaan siltaan hölmöiltyään itselle viiden minuutin jäähyn. Lukemat taululla olivat 1-4 ja kiri riitti lopulta tuomaan öljymiehet tasoihin ilman maalivahtia. Maajoukkuetauko kuitenkin katkaisee tämän kierteen ja espoolaiset pääsevät lauantain otteluun täysin latautuneina.

Maajoukkueissa esiintyineiden Kainulaisten veljesten johtama Oilers lähtee kuitenkin tänään kääntämään kelkkaansa. Luistinseuran heikko kohta on ollut kehnompi puolustus, johon TPS:ää lukuunottamatta kaikki pudotuspeliseurat ovat iskeneet kovin tuloksin. Classic, Happee, Nokian KrP sekä SPV ovat vuorollaan paukuttaneet vähintään 10 maalia oululaisten verkkoon. Olisko tänään hyökkäysvoimaisen Oilersin vuoro suorittaa sama? Se jää nähtäväksi, mutta meidän silmää miellyttää vain 2,5 maalin etumatka joka on asetettu Luistinseuran hyväksi. Uskomme Oilersin klaaraavan tämän selvästi.

Pelivalintamme:

Oilers -2,5 @1.82

NordicBet - Lue arvostelu

1.82

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.82

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.76

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.72

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.72

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.66

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan