Talviolympialaiset: Erikoisvedoista viihdettä kisoihin!

Julkaistu: 05.02.2018 08:47


Talviolympialaiset: Erikoisvedoista viihdettä kisoihin!
Talviolympialaisten erikoisvedot tarjoavat hyviä pelikohteita!
LeoVegas LeoVegas

Eniten mitaleita


Suosikkina voittamaan eniten mitaleita talviolympialaisissa on Norja, joka luonnollisesti on aina talvilajeissa kärkipäässä. Saksa on toisena suosikkina ja kallistumme heidän puolelle. Saksalla on loistavat mahdollisuudet tehdä näistä kisoista historiansa yhdet parhaimmista. Saksalla on sekä hiihtolajeissa voimaa, kuten esimerkiksi naisten ampumahiihdossa Laura Dahlmaierilta odotetaan useampaa mitalia henkilökohtaisilta matkoilta. Se missä Saksa päihittänee muut, on hieman yllättäen kelkkailu. Norja on suosikkina hyvin monessa hiihtolajissa sekä mäkihypyssä. Nämä lajit ovat kuitenkin herkempiä virheille ja muuttujia on enemmä sekä sattuman osuus suurempi. Voitelu, sääolosuhteet, päivän kunto hiihtäjillä ratkaisee enemmän hiihtolajeissa kuin kelkkailussa.

Saksa on hyvin suuri suosikki kelkkalajeissa. Saksa voi napata pelkästään kelkkailusta jopa lähelle 15 mitalia. Suuria suosikkeja voittamaan kelkkailusta mitalin ovat muunmuassa yksilökelkkailussa Felix Loch miehissä sekä Natalie Geisenberger naisissa. Jos norjalaiset epäonnistuvat jokseenkin hiihtolajeissa, voi Saksa rynnistää nopeasti ohi mitaleissa kelkkailun ansiosta.Suomen kultamitalit - Alle/Yli 0,5?


Suomen mahdollisuuksista talviolympialaisissa on puhuttu jälleen paljon ja yleisimmin negatiivisempaan sävyyn. Suomen trendinä viime vuosina on ollut alisuorittaminen suurissa arvokisoissa ja kansan syvissä riveissä ei povata huikeaa menestystä näissäkään olympialaisissa.
Talviolympialaiset: Erikoisvedoista viihdettä kisoihin!

Ainakin tällaisen tunnelma voi aistia, mutta mielestämme suomen kultamitalia kannattaa pitää silmällä. Muunmuassa vedonlyöntisivusto Betsson tarjoaa Suomen ainakin yhdelle kultamitalille kertoimeksi 1,65 joka voisi sopia peleihin.

Suomella on varsinkin hiihtolajeissa kovia nimiä, jotka onnistuessaan voisivat tuoda kultaa. Iivo Niskanen 50km hiihdossa on yksi suurimmista toivoista. Naisista Pärmäkoski saattaa venyä 15km matkalla ja ampumahiihdossa Kaisa Mäkäräinen. Lisäksi lumilautailu on tuonut Suomelle historiassa mitaleja ja potentiaalisia mitalikandidaatteja löytyy myös tänä vuonna, kuten Enni Rukajärvi slopestylessä. Betsson tarjoaa kuitenkin myös kertoimen 2,10 sille, että Suomi saavuttaa alle 0,5 kultamilia, eli ei ainuttakaan.Suomen mitalit - Alle/Yli 5,5?


Kuinka monta mitalia Suomi nappaa talviolympialaisista? Vedonlyöntisivustot pitävät todennäköisenä n. 5 mitalia Suomelle. Viime kisoissa Sochissa 2014 Suomi saavutti juuri saman 5 mitalia. Potentiaalisimpia mitalikandidaatteja löytyy varmasti hiihtäjistä Iivo Niskanen, Kaisa Mäkäräinen ampumahiihdossa sekä Enni Rukajärvi lumilautailussa. Yllättäjiä voi olla mm. pikaluistelija Mika Poutala, Krista Pärmäkoski hiihdossa sekä tietysti Suomen jääkiekkomaajoukkue miehissä. Voit lyödä vetoa saavuttaako suomi enemmän vai vähemmän mitaleita, mitä sivustot ovat asettaneet rajaksi.