NBA: Orlando Magic - Atlanta Hawks

Julkaistu: 05.04.2019 11:37


NBA: Orlando Magic - Atlanta Hawks
NBA | Orlando Magic - Atlanta Hawks | 02:00
NordicBet NordicBet
Orlando Magic otti arvokkaan voiton Knicksistä ja sen myötä myös vihjeemmekin osui tuohon otteluun. Orlando jatkaa nyt kotikentällä ja on kiinni playoff-paikassa. Vastassa on lähtökohtaisesti huono joukkue Atlanta, jolla on myös muutamia poissaoloja tässä ottelussa. Atlanta venyi isoon yllätykseen viime ottelussa, kun voitti Philadelphian numeroin 130-122. Atlantalla ei kuitenkaan ole mitään muuta panosta ottelussa, kuin näytönhalua nuorilla pelaajilla. Orlandolla on vieläkin kaikki pelissä ja tämä on jälleen elintärkeä ottelu heidän kannaltaan.

Orlando on nyt venynyt jo kahdeksan ottelun mittaiseen voittoputkeen kotikentällään. Yhteensä 13 viimeisestä kotiottelusta vain yksi päättyi tappioon helmikuun lopulla. Orlando pieksi Knicksin suvereenisti viime ottelussa 14 pisteen erolla ja dominoi varsinkin levypalloja mielin määrin. Orlando oli suvereeni korin alla ja napsi jopa 19 hyökkäyspään levypalloa. Asenne, taistelutahto ja halu ottaa ylimääräiset levypallot näkyvät näissä otteluissa. Motivaatiota voi todellakin kyseenalaistaa joukkueilla, joilla ei ole mitään panosta ja jotka matkustavat vieraskentälle.

Atlantalta on tänään poissa tärkeitä pelaajia, kuten koko loppukauden sivussa oleva Dewayne Dedmon, joka olisi auttanut heitä levypalloissa. Lisäksi Vince Carter, Kevin Huerter ja Kent Bazemore eivät pelaa tässä ottelussa. Vielä tähän lisäksi Taurean Princella on ollut jalkavammaa, joten hänen pelikuntonsa ei varmasti ole aivan täysi 100% tässä vaiheessa, mutta hän on todennäköisesti kokoonpanossa.

Nikola Vucevic tulee dominoimaan korinalustaa myös tässä ottelussa. Orlando ja Atlanta ovat kohdanneet jo kolmesti vuoden 2019 puolella ja kaikki ottelut on kääntynyt Orlandolle. Nyt motivaatiossa suuri ero ja Orlandon loistava kotivire siivittänee heidät entistä vahvemmin kohti playoffeja.

Pelivalintamme:

Orlando Magic -8,5 @1.93

Mobilebet - Lue arvostelu

1.93

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.93

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.93

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.93

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.91

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan