NBA Preseason: Orlando Magic - Memphis Grizzlies

Julkaistu: 10.10.2018 20:34


NBA Preseason: Orlando Magic - Memphis Grizzlies
NBA Preseason | Orlando Magic - Memphis Grizzlies | 02:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

NBA:n runkosarja lähenee ja vielä pelataan viimeisiä harjoitusotteluita. Preseason pelit ovat olleet isojen altavastaajien juhlaa, mutta viimeisiin otteluihin varmasti parhaimmat joukkueet alkavat lyömään ykkösmiehille suurempia minuutteja ja testailemaan niitä koostumuksia, millä runkosarja todennäköisesti aloitetaan.

Tänään on iso kierros NBA:n harjoituspelejä ja Orlando Magic saa muun muassa vieraakseen Memphisin. Jos katsoo harjoitusotteluiden sarjataulukkoa, on kärjessä sellaisia joukkueita, jotka on rankattu liigan heikoimpien joukkoon ja ennakkosuosikit ovat pohjalla. Koripallon ja NBA:n pienehkö favourite bias ei toteudu hajoitusotteluissa ja muun muassa itäisessä konferenssissa piikkipaikalla harjoitusotteluissa on Charlotte Hornets ja New York Knicks. Nämä joukkueet eivät todennäköisesti tule pääsemään edes heikossa idässä playoffeihin.

Orlando Magic nauttii tänään kotietua Memphisiä vastaan. Kahdesta harjoitusottelusta joukkue on hävinnyt molemmat ottelunsa. Orlandon tarina näytti vielä pari vuotta sitten hyvältä, mutta organisaatio ei ole pystynyt tekemään draftiensa lisäksi sellaisia hankintoja, että pystyisivät haastamaan kärkijoukkueita. Joukkue on peluuttanut ykkösmiehiään hieman runsaammin mitä muut joukkueet. Silti voittoja ei ole tullut, joka ei ole hyvä merkki kauden aloituksen kannalta.

Memphis on voittanut kaksi kolmesta harjoitusottelustaa. Tänään heiltä puuttuu kokoonpanostaan Garret Temple, joka pussitti viime ottelussa 11 pistettä. Marc Gasol ei pelannut viime ottelussa, kun joukkue voitti jatkoajalla kovaa puolustavan Indianan. Gasolin pitäisi olla kuitenkin takaisin tähän otteluun ja hän tulee olemaan kova pala purtavaksi Orlandolle korin alla. Gasolia on myös rohkaistu heittämään myös kaukaa ja hän tuleekin todennäköisesti ottamaan tulevalla kaudella enemmän kaukoheittoja mitä koskaan uransa aikana.

Memphis saa tänään 2,25 kerrointa joka on hyvinkin pelikelpoinen. Orlando ei ole vakuuttanut harjoitusotteluissa eikä luultavasti tule vakuuttamaan yksittäisiä otteluita lukuunottamatta myös runkosarjassakaan. Harjoitusotteluissa altavastaajat ovat tuoneet hyvää tuottoa vedonlyöjille ja jatkamme tässä ottelussa samaa linjaa.

Pelivalintamme:

Memphis Grizzlies @2.25

Unibet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.25

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.25

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.22

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.20

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.20

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

2.20

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

2.20

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan