NBA: Orlando Magic - New York Knicks

Julkaistu: 03.04.2019 13:58


NBA: Orlando Magic - New York Knicks
NBA | Orlando Magic - New York Knicks | 02:00
NordicBet NordicBet
Orlando Magic kamppailee vielä kynsin ja hampain playoff-paikasta. Ratkaisu menee aivan viimeisille kierroksille, kun Orlandolla on tällä hetkellä vain yksi voitto vähemmän kuin Miamilla ja Brooklynillä. Verrattuna Miamiin, on Orlandolla hyvin suotuisa otteluohjelma viimeiset neljä ottelua. Orlando kohtaa nyt Knicksin, joka on kenties NBA:n huonoin joukkue ja myöskin myöhemmin vielä Atlantan. Miamilla on vielä edessä mm. Celtics, Toronto, Philadelphia sekä Brooklyn.

Orlando pelasi juuri vieraskiertueen idässä ja voitti kaksi ottelua neljästä. Arvokkaat voitot tuli mm. Indianasta sekä Miamista. Vieraskiertuetta ennen Orlando pelasi erittäin hyvän jakson voittaen viisi kotiottelua putkeen. Joukkue onkin kotikentällään ollut helmikuusta lähtien erittäin hyvä. Orlandon viimeisestä 12 kotiottelustaan hävinnyt vain yhden. Kotona on kaatunut mm. Golden State Warriors ja Philadelphia. Joukkueella ei ole pahempia poissaoloja ja joukkue tiedostaa, että tästä ottelusta on tultava voitto jos mielii jatkoon.

New York Knicks "joutui" voittamaan Bullsin viime ottelussa. Knicksin pitäisi mielellään hävitä viimeiset ottelunsa, että he pääsisivät nappaamaan draftista ykkösenä Zion Williamsonin itselleen. Knicksillä ei siis ole minkäänlaista motivaatiota matkustaa vieraspeleihin varsinkaan viimeisissä otteluissa. Orlandolla sentään on kaikki vielä pelissä ja he tulevat tänään ns. pyssyt paukkuen kentälle.

New Yorkilta kaiken lisäksi puuttuu tärkeitä pelaajia tästä ottelusta ja todennäköisesti kaikista loppukauden otteluista. Dennis Smith Jr ei tule pelaamaan tänään, Kadeem Allen on pois, Allonzo Trier on poissa ja joukkue on joutunut nostamaan G-Leaguesta Billy Garnettin takamiesvaihtoehdoksi.

Uskomme Orlandon juoksevan tänään Knicksiltä jalat alta ja ottavan reilun voiton.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Orlando Magic -13 @1.96

Karamba - Lue arvostelu

1.96

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.96

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.96

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.96

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.96

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.96

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä Scandibetin laadukas pelivalikoimaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.91

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan