Oscar Gaala 2020: Paras ohjaaja

Julkaistu: 07.01.2020 10:42


Oscar Gaala 2020: Paras ohjaaja
Oscar gaala 2020 | Paras ohjaaja | 03:00
Oscar Gaala järjestetään Hollywoodissa 92. kerran sunnuntaina 9. helmikuuta 2020. Vuoden 2020 Oscar-palkintogaala on kokoluokaltaan maailman suurin elokuva-alan palkintogaala. Gaalan järjestelyissä on tehty muutoksia kun mega-juhlaa on lyhennetty kolmituntiseksi. Vuoden 2020 Gaalan ajankohta on myös pari viikkoa totuttua aiemmin helmikuussa.
Oscar Gaala on suuri, isoja pelikiertoja keräävä viihdevedonlyönnin kohde ja näin ollen monet vedonlyöntisivustot tarjoavatkin kertoimia eri kategorioihin.

Gaalan pääkategoriat ovat Paras elokuva, Paras miespääosa, Paras ohjaaja, Paras naispääosa sekä Paras vieraskielinen elokuva


Tarantinon aika?


Useat vedonlyöntiyhtiöt pitävät tällä hetkellä Martin Scorsesea voittajasuosikkina parhaan ohjaajan Oscarille. Scorsesen ennakoitua voittoa saattaa kuitenkin hidastaa ellei jopa kokonaan pois sulkea tieto siitä että mahdollisuus ns. elämäntyöpalkitsemiseen Quentin Tarantinon kohdalla Oscar-patsaalla on mahdollinen. Puskaradiossa puhutaan että Tarantino lopettaa ohjaajauransa seuraavan elokuvansa jälkeen. Tarantino ei ole tähän mennessä koskaan voittanut Oscaria ohjaajana. Tarantinon Once upon a time in Hollywood on kerännyt lipputuloja maailmanlaajuisesti hurjan määrän ja täten pohja voitolle voisi olla mahdollinen.

Quentin Tarantino vai Martin Scorsesea?


Sunnuntaina 2.2.2020 järjestettävät Bafta Film Award-tuloksien pohjalta pystyy ennakoimaan tulevien Oscar -palkintojen voittajia. Palkinnot jaetaan viikkoa ennen Oscareita. Juurin jaettujen Golden Globe palkintojen perusteella Tarantino on tämän vuoden voittaja, sillä hänen elokuvansa kahmi parhaan komediaelokuvan, parhaan käsikirjoituksen sekä parhaan miesnäyttelijän sivuosa palkinnon hänen elokuvastaan, joka suunnattiin Brad Pitille.

Molemmilla tarkastelemillamme vedonlyönnillisesti parhaalla ehdokkaalla oli viisi ehdokkuutta Golden Globessa, näistä ennakkosuosikki Martin Scorsesea jäi nuolemaan näppejänsä Tarantinon rinnalla. Myös ehdokkuuksia kahminut suoratoistopalvelu Netflix sai pettyä karvaalla tavalla. Se luokin järkevän kannan Oscareita ajatellen ja kantamme on kaikki lähtökohdat huomioiden Tarantinon palkitseminen parhaan ohjaajan palkinnolla. Tarantinolle annetaan ilmiömäisiä kertoimia monen vedonlyöntisivuston toimesta!

Pelivalintamme:

Quentin Tarantino voitto @8.00

Betfair - Lue arvostelu

8.00

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

5.5

William Hill - vahvaa vedonlyöntiosaamista!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

5.00

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan