Östersund, miesten pikakilpailu

Östersund | miesten - pikakilpailu | 17:30 | 17:30
Kohde sulkeutuu: 02.12.2021 17:30
H2H-puolelta löytyy oikein makoisa kohde torstain pikakisaan, kun bookerit ovat mielestäni antaneet liikaa painoarvoa Sturla Holm Lägreidin huonolle pikakisalle viime viikonloppuna. Lägreid on yksi kiertueen parhaista ampujista ja norjalainen on myös ladulla nopeampi kuin maamies Sivert Bakken. Bakken on näissä ympyröissä vielä todella kokematon, joten omasta mielestäni Lägreidin kuuluisi olla noin 1,45-1,50 kertoiminen suosikki tähän pariin.Maailmancupkiertue jatkuu toista viikkoa peräkkäin Östersundissa. Norjan Lägreid vei 20 km:n henkilökohtaisen matkan ja pikakisassa voittoa juhli Ruotsin Sebastian Samuelsson. Avausviikonloppuna ei suuria yllätyksiä nähty, sillä tutut nimet miehittivät palkintopallosijat.Pikakisassa Lägreidin huono hiihtovauhti hieman yllätti, kun norjalainen ampui kerran ohi, mutta jäi kärjestä silti minuutin ja 44 sekunttia. Lägreidin hiihtovausi ei ole aivan kovinta kärkeä, mutta avausviikonloppuna miehen hiihtovausi oli tavallista verkkaisempaa. Viime kaudella Lägreidid hävisi nopeimmalle +2,1s/km, kun avausviikonloppuna takkiin tuli +7,0s/km.

Kolme selkeätä suosikkia pikakisaan


Torstain pikakisaan Samuelsson, Johannes Thingnes Bö ja Emilien Jacquelin lähtevät selkeänä suosikkeina. Johannes on hallinnut miesten ampumpahiihtoa pitkään ja viime vuonna norjalainen voitti myös pikacupin ja kokonaiscupin. Östersundin avausviikonloppuna mies hiihto sijoille 5 (normaalimatka) ja 3 (pikakisa). Samuelsson oli puolestaan 40:s ja pikakisan ykkönen. Jacquelin epäonnistui myös normaalimatkalla ollen 35:s ja pikakisassa 4:s. Kaikki kolme ovat todella kovia hiihtäjiä, mutta ampumapaikalla Samuelssonin ja Jacquelinin otteet ailahtelevat todella paljon kisasta toiseen. Etenkin tuulisissa olosuhteissa miehet ovat vaikeuksissa.

Pikakisa vaatii kovaa hiihtovauhtia ja vähintään 90-prosenttista ampumasuoritusta, jos mielii taistella voitosta. Mielestäni muita hyviä hakuja kertoimien valossa torstain pikakisaan ovat: Quentin Maillet Fillon (Expekt 16,00), Lägreid (Nordicbet 25,00) ja Philipp Nawrath (Expekt 67,00).

Lägreid vs Bakken


Pelikohteeseen otetaan Lägreidin ja Bakkenin välinen H2H-kohde. 24-vuotias Lägreid breikkasi ensimmäisellä kokonaisella kaudella maailman huipulle. Lägreid oli lopulta kokonaiscupin toinen ja mies nappasi myös neljä kultamitalia Pokljukan MM-kisoista. Lägreid on kiertueen yksi varmimmista ampujista ja hiihtovauhtii on myös lähellä maailman kärkeä.

Bakken osallistui viime viikonloppuna uransa kolmanteen ja neljänteen maailmancupkisaan. Molemmat kisat menivät loistavasti, sillä norjalainen ampui koko viikonlopun puhtaaasti. 100-prosenttisella tarkkuudella ampunut norjalainen oli kilpailuissa 6:s ja 8:s. Hiihtovauhti ei ainakaan avausviikonloppuna ollut kovin hyvää. Vaikka Lägreidin hiihto ei avausviikonloppuna kulkenut, niin mies oli silti +0,5s/km nopeampi kuin Bakken, joten miehellä on varaa ampua yksi ylimääräinen hutilaukaus pikakisassa ja silti miehen pitäisi ehtiä maaliin ennen maamiestään.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Lägreid - Bakken: 1 @1.65

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Casino - Lue arvostelu

1.65

Käytä nyt 25€ riskitön bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.65

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.65

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.65

Lunasta jopa 50€ arvoinen ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.65

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä