Allsvenskan: Östersunds - Norrköping

Julkaistu: 13.07.2019 08:35


Allsvenskan: Östersunds - Norrköping
Allsvenskan | Östersunds - Norrköping | 16:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Allsvenskanin koko sarjakauden kaikki ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

IFK Norrköping pelaa todella vahvaa jaksoa omalta osaltaan. Vaikka viiteen edellispeliin osuikin ohipeli Siriusta vastaan (0-1), niin kahdesta todella kovasta kärkipelistä IFK voitti molemmat, kun sekä AIK (2-0) että Häcken (2-1) kaatuivat viime kierroksilla.

Östersunds ei ole lähelläkään vierasjoukkueen tasoa materiaalin puolesta ja myös viime aikojen peliotteet ovat olleet heikkoja. ÖSK on pelannut jo peräti kahdeksan ottelua ilman voittoa.

Kotietu puoltaa isäntiä, mutta materiaaliero on julma IFK:n hyväksi. ÖSK on viidestä edellisottelustaan voittanut vain Helsingborgin, vaikka vastukset ovat olleet kohtalaisen mukavia: Häcken, Örebro, Sundsvall ja Göteborg.

Tulikuuma Norrköping on viiden ottelun kuntopuntarilla mitattuna sarjan kolmanneksi kuumin, kun taas Östersunds kolmanneksi heikoin. Vieraille tarjotaan varsin kovia kertoimia, mitkä maistuvat peleihin.

5€ pelirahaa vedonlyöntiin ilmaiseksi ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto LV Bet tarjoaa kaikille uusille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta! Avaa ilmainen pelitili ja lähetä sähköpostia osoitteeseen bonus@lvbet.com aiheella 5€ Welcome Bet ja saat pelirahaa täysin ilmaiseksi! Voit lukea tarkemmat ohjeet ja lisätietoja tarjouksesta täältä tai siirtyä suoraan alta LV Betin tarjoukseen!
LV BET: Käy lunastamassa oma 5€ ilmaisrahasi täältä >>

Pelivalintamme:

1x2: Norrköping @2.25

Coolbet - Lue arvostelu

2.25

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.23

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.22

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.20

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.20

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan