NHL: Ottawa Senators - Columbus Blue Jackets | Vierasjoukkue ylivoimainen suosikki!

Julkaistu: 22.02.2019 13:00


NHL: Ottawa Senators - Columbus Blue Jackets | Vierasjoukkue ylivoimainen suosikki!
NHL | Ottawa Senators - Columbus Blue Jackets | 2.00 | Ottawa isännöi Columbusta ensi yönä NHL:ssä. Sens pelasi viime yönä ja tulee otteluun vajaalla kokoonpanolla.
Nordicbet Nordicbet
Ottawan kausi on ollut surkea, ja joukkue on koko liigan viimeisenä. Suurin ongelma on ollut oman pään peli, sillä omiin on mennyt aivan liikaa maaleja. Puolustus ei ole tarpeeksi laadukas, eivätkä maalivahditkaan ole pystyneet kovin hyviin suorituksiin.

Hyökkäys on toiminut sentään suhteellisen hyvin, sillä joukkue on tehnyt NHL:ssä 12:nneksi eniten maaleja. Vaihtotakarajan lähestyminen on kuitenkin sekoittanut joukkueen pakkaa merkittävästi. Eilisestä ottelusta huilasivat joukkueen kolme parasta pistemiestä hyökkääjien joukosta – Matt Duchene, Mark Stone ja Ryan Dzingel. Nämä kolme ovat tehneet 41 % joukkueensa maaleista.

Näistä Duchene tuskin tulee enää pelaamaan Sens-paidassa. Ennen eilistä ottelua tulleiden tietojen mukaan Stone ei pelaa, ennen kuin sopimus on saatu tehtyä. Stonenkin jatkaminen joukkueessa vaikuttaa epätodennäköiseltä, sillä sopimuksen suhteen ei olla raporttien mukaan kovin lähellä yhteisymmärrystä.

Columbus tulee otteluun allaan kaksi peräkkäistä häviötä, Tampaa ja Montrealia vastaan. Pudotuspelipaikka on pisteen päässä, ja tällaisista otteluista on pakko ottaa pisteitä, jos haluaa pelien jatkuvan vielä runkosarjan jälkeen. Columbus on varmasti tietoinen vastustajan sekavasta tilanteesta, ja tulee otteluun kovalla latauksella, sillä tällaisessa paikoissa on mahdollisuus ottaa helppoja pisteitä ja samalla hankkia itseluottamusta loppukautta varten.

Vieraillakin on mahdollisesti yksi iso poissaolo, sillä Artemi Panarin on ollut sairaana. Venäläisen puuttuminen olisi toki merkittävä, mutta ilman häntäkin Columbus on paljon tämän hetken Senatorsia laadukkaampi joukkue.

Tässä pelissä kannattaa ehdottomasti pelata Columbuksen puolesta. Jos Sensiltä on sivussa vaihtohuhuissa pyörivä kolmikko, se on lähempänä AHL- kuin NHL-tason joukkuetta. Joukkueen sekava tilanne vaikuttaa varmasti pelaajiin myös henkisellä puolella. Kaiken lisäksi eilinen peli ja sieltä kotiin matkustaminen painavat varmasti jaloissa.

Pelivalintamme on vierasvoitto tasoituksella, Blue Jackets on sen verran ylivoimainen suosikki otteluun. Jos haluaa pelata suuremmalla riskillä, vierasjoukkueen voitosta nollapelillä saa esimerkiksi LeoVegasilla mukavan 14.00 kertoimen. Jos edellä mainittu kolmikko ei pelaa, tämä on selkeä ylikerroin.
ComeOn! bonus antaa jopa 400% lisäyksen alkuperäiselle talletuksellesi. 10€ ensitalletuksella saat pelitilillesi jopa 50€. Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa myös vaihtoehtoisen 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 300€ talletuksella 600€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden kovimpiin kuuluva 400% talletusbonus tästä!

Pelivalintamme:

Columbus -1,5 @2.55

Betfinal - Lue arvostelu

2.55

Bonus 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä Scandibetin laadukas pelivalikoimaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.55

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

2.55

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.54

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.54

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

2.54

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.54

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.54

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan