NHL: Ottawa Senators - San Jose Sharks | Karlsson palaa rikospaikalle.

Julkaistu: 01.12.2018 11:53


NHL: Ottawa Senators - San Jose Sharks | Karlsson palaa rikospaikalle.
NHL | Ottawa Senators - San Jose Sharks | 20:00
Iltapäivän ykköspuheenaiheesta ei ole Ottawassa epäselvyyttä. Seuran kaikkien aikojen ykköspelaaja, kaksinkertainen Norris-voittaja Erik Karlsson palaa "kotiin" San Jose Sharksin paidassa. Tunnetta ei siis ottelusta tule puuttumaan, vaikkakin Karlsson on pelillisesti ollut kaukana odotetusta tasosta.

Senators on suoriutunut alkukaudesta pienoisena positiivisena yllättäjänä. Pisteet eivät riitä erityisen korkealle, mutta se on silti enemmän mitä luokattomasta seurajohtamisesta viime vuodet kärsineeltä seuralta odotettiin. Edelliset kaksi ottelua Senators on voittanut ja edellinen matsi Rangersia vastaan oli joukkueelta jopa erinomainen esitys.

Senators on saanut viime aikoina ykköspelaajiltaan Matt Duchenen johdolla mukavasti tehoja. Tämä onkin varsin oleellista seuran menestyksen kannalta, sillä puolustaminen on joukkueelle lähes mahdotonta. Joukkue on päästänyt omiin maaleja reilusti yli neljän keskiarvolla, mikä on aivan omaa luokkaansa koko liigassa.

Laadukkaampi Sharks pääsee siis temmeltämään otollisella maaperällä ja lähteekin otteluun suosikkina. Vieraiden otteet ovat kuitenkin olleet erittäin ailahtelevia ja vieraskiertuekin on aloitettu kolmella tappiolla. Parempia joukkueita vastaan Sharks on ollut jatkuvasti pulassa, joten peli on kaukana valmiista. Ottawaa vastaan pelkkä yksilötaitokin voi tänään riittää täyteen pottiin.

Myös Sharks on päästänyt melko raikkaasti maaleja myös omiin ja ottelun parasta antia vedonlyönnillisesti löytyykin juuri runsaista maalimääristä. Vajavainen viisikkopuolustus ja vauhdikkaat sekä taitavat yksilöt ovat sellainen yhdistelmä, jolla tänään verkkoja heiluteltaneen ahkeraan.

Ilmaisvedot & riskittömät vedot 2018


Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja millä pystyt voittamaan vailla minkäänlaista riskiä. Ensin kannattaa aina käyttää riskitön veto tai ilmaisveto, missä ei ole lainkaan kierrätystä. Listaa päivitetään jatkuvasti, joten tarjolla on aina myös uusin ilmainen veto.

Pelivalintamme:

Yli 6 maalia @1.93

Unibet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.93

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.80

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.80

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.80

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.79

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan