NHL: Ottawa Senators - Tampa Bay Lightning | Ottawan vaikeudet jatkuvat!

Julkaistu: 04.11.2018 17:24


NHL: Ottawa Senators - Tampa Bay Lightning | Ottawan vaikeudet jatkuvat!
NHL | Ottawa Senators - Tampa Bay Lightning | 02:00
Ottawa jatkaa otteluitaan kotona, kun vieraaksi saapuu Tampa Bay Lightning. Ottawa on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista ja ne eivät juurikaan helpota viime Buffalo-ottelusta, minkä joukkue hävisi peräti 9-2 numeroin. Nyt olisi hyvä aika bounce backiin, mutta vierasjoukkue on yksinkertaisesti liian kova vastus.

Hieman epätasaisesti esiintynyt Tampa on vuorovedoin voittanut ja hävinnyt, nyt joukkue kuitenkin saanee kahden pelin voittoputken käyntiin, kun Ottawa toimii isäntänä. Ottawalla ei ole kulkenut ja joukkueen puolustus on etenkin ollut sanalla sanoen huono.

Tampa on tällä kaudella iskenyt 46 maalia ja pitää nyt itäisen konferenssin piikkipaikkaa, kun Ottawa tippui sijalle 12. Tampan materiaali on hurja, joukkueella on tulivoimaa vaikka muille jakaa ja puolustus on niin ikään todella kilpailukykyinen. Ottawa on selvä vastaantulija.

Canadian Tire Centrellä pelattavassa ottelussa Tampalta on sivussa vain Hedman, joka tietysti on iso puutos, mutta siihen ne sitten jääkin. Ottawalla on sivussa Gaborik, Pageau, Smith ja Tkachuk. Senators on myös todella kuormitettu ja eilinen tappio varmasti painaa niskassa.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Tampa Bay Lightning -1 AH @2.10

Unibet - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.10

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.10

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.10

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.06

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan