Hiihdon MM: Sinivalkoiset kultajuhlat miesten parisprintissä?

Julkaistu: 21.02.2019 09:49


Hiihdon MM: Sinivalkoiset kultajuhlat miesten parisprintissä?
Hiihdon MM 2019 | Miesten parisprintti 24.2.2019 | 10:15
Nordicbet Nordicbet
Hiihdon MM-kisoissa käydään sunnuntaina parisprintit. Varsinkin miesten puolella perinteisellä tyylillä hiihdettävä kisa saattaa osoittautua suomalaisittain täysosumaksi. Iivo Niskanen ja Ristomatti Hakola eivät lähde kisaan aivan kuumimpina suosikkeina, mutta voittosaumaa huippuvireisellä kaksikolla ehdottomasti on. Voikin olla, että ensimmäisen kerran Maamme-laulu kajahtaa näissä kisoissa odotettua aiemmin.

Hiihtoväen, varsinkin suomalaisen sellaisen, keskuudessa kahden vuoden takaiset tapahtumat Lahden MM-kisojen parisprintissä ovat edelleen tuskallisen selvästi mielissä. Silloin Niskanen oli parinsa Sami Jauhojärven kanssa menossa kohti jopa MM-kultaa, mutta Norjan Emil Iversenin kompurointi edessä vei lopulta toiveet kirkkaimmista mitaleista. Nyt tilannetta lähdetään korjaamaan vieläkin kovemmalla kaksikolla.

Etukäteen suurin ennakkosuosikki on tuttuun tapaan Norja. Tälläkin kertaa mukana oleva Iversen sekä sprintticupin ylivoimainen valtias Johannes Klaebo mudostavat kovan parin. Kuitenkin molemmat hiihtävät avaussprintin lisäksi myös lauantain yhdistelmäkisan, joten iskukyky on ainakin pieni arvoitus. Kolmas kova joukkue Norjan ja Suomen lisäksi on Venäjä, joka on kuitenkin varsin paljon Alexander Bolshunovin varassa. Myös Bolshunov hiihtää lisäksi lauantain skiathlonin.

Niskanen ja Hakola pääsevät siis kisaan tuoreena ja mitä ilmeisimmin myös huippuvireessä. Niskasen tappiosta Bolshunoville ennen Seefeldin kisoja nostettiin melko isoja otsikoita, mutta korkealla hiihdetystä kisasta ei pidä vetää turhan kovia johtopäätöksiä. Niskanen on aina arvokisoissa huippukunnossa ja kun Hakolakin vaikuttaa selättäneen sairastelunsa ja löytäneen kovan lyönnin, Suomella on heittää kehiin potentiaalinen voittajajoukkue.

Pelivalintamme:

Suomi @5.50

Unibet - Lue arvostelu

5.50

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

5.50

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

5.50

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

5.50

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

5.50

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan