Superpesis: Pattijoen Urheilijat - Siilinjärven Pesis

Julkaistu: 22.07.2021 10:45

Superpesis: Pattijoen Urheilijat  - Siilinjärven Pesis
Superpesis | Pattijoen Urheilijat - Siilinjärven Pesis | 18:00 | 22.07.2021
Pattijoen Urheilijat saa torstaina vieraakseen MiiluAreenalle Siilinjärven Pesiksen. Varsin hyvässä vireessä oleva PattU on sarjassa sijalla seitsemän, SiiPe majailee puolestaan häntäpäässä sijalla 13. Juoksulinjat on laitettu bookkereiden toimesta tarpeeksi matalalle (11,5 juoksua), jotta tuohon voidaan panokset sijoittaa. Omissa papereissa jo PattU voi yksinäänkin tuon rajan puhkoa.
PattU osaa kääntää pelejä edukseen


Kautensa kolmella perättäisellä tappiolla aloittanut PattU on ollut nihkeän alun jälkeen vakuuttavassa ja tasaisessa, hyvässä vedossa. Viimeisestä 10:stä ottelustaan on Raahe voittanut seitsemän, eikä se ole kahta perättäistä tappiota tuon alun jälkeen kärsinyt. PattU:lla on tilillään vasta yksi kolmen pisteen voitto, mutta kahdeksan kertaa on ollut kaksi pistettä jaossa, joista se on kuusi edukseen kääntänyt, joten tiukkoja tilanteita kykenee Raahe hyväkseen kääntämään.Viimeksi oli tulessa PattU tiistaina, jolloin se kohtasi MiiluAreenalla JoMan. Ennakko-odotusten mukaisestki todella tiukka ja tasainenkin ottelu näiden kahden ulkopelitaitavan joukkueen välillä käytiin, ja marginaalit pysyivät alusta loppuun pieninä, vaikka PattU selvästi vieraitaan edellä itse pelissä olikin. Avausjaksolla PattU jätti JoMan ilman juoksuja, eikä vieraille annettu edes 3-tilanteita lainkaan, ja ansaittu 2-0 voitto avausjaksolla nähtiin Raahelta. Toisella jaksolla sai jo hieman hätyyteltyä kotijoukkuetta, mutta 1-1 tuloksen myötä kaksi pistettä jäi Raaheen. 3-tilanteet PattU vei ottelussa 12-4, joten vahvaa tekemistä joukkueelta nähtiin.

PattU:n ulkopeli on ollut todella vahvaa, ja etenkin kotona se pystyy tekemään vastustajien sisäpelistä hyvinkin ahdasta. Sisälle löytysi ehkä aavistuksen parempaan potentiaalia, mutta tehoja pitäisi löytyä kotiuttamieen hitusen enemmän. Paketti on kuitenkin melko tasapainossa, joten hyvältä Raahen tilanne tällä hetkellä näyttää.

PattU:lta on tänään sivussa pari tärkeää pelaajaa, kun sekä Jan Hankala, että Jari Törmänen ovat ulkona rosterista.

SiiPe vieraissa isoissa ongelmissa


SiiPestä on tullut kirjoitettua jo monen monta kertaa sen ongelmista vieraskentillä. Joukkueen pistekeskiarvo kotiotteluissa on 1,57, mikä on sarjan seitsemänneksi paras. Vieraissa vastaava on surkuhupaisa 0,17, kun pinnoja on kerätty reissuotteluista vaivainen yksi. Pelihän on itsessäänkin ollut vieraskentillä täysin kadoksissa, ja todella isoja marginaaleja on nähty vieraissa, eikä SiiPellä ole oikeastaan mitään jakoa isossa kuvassa ollut. Viime vierasottelu oli toki jo täysi pohjanoteeraus, kun Vimpeli kyykytti Siilinjärveä Saarikentällä juoksuin 31-0, ja 3-tilanteetkin kotijoukkue vei 40-5.

Tiistaina SiiPe onnistui kotonaan Mantulla voittamaan kuitenkin ansaitusti Hyvinkään Tahkon supervuoroparin jälkeen 2-1 (3-0, 3-7,1-0). 3-tilanteet SiiPe vei kahden ensimmäisen jakson aikana 15-14. Vastaavanlaista tekemistä pitäisi SiiPen kyetä esittämään myös vieraissa, mutta annetut näytöt eivät lupaile kyllä parempaa.

SiiPeltä on sivussa ykkösetenijä Ville Lantiainen.


PattU:lle tarjolla juoksuja?


Vaikka molemmilta onkin sivussa sisäpelin taitajia, on omissa arvioissani tämä ottelu tarpeeksi runsasjuoksuinen tarjolla oleviin linjoihin nähden. PattU tässä ansaitusti suosikkina lähtee, ja myös tasoituslinjoista (5,5 juoksua) voi pelattavaa hyvinkin löytää, sillä mikäli SiiPen ongelmat vieraissa jatkuu, ei Raahella pitäisi suurempia ongelmia tätä nimiinsä hoitaa. Isketään pelimerkit yli 11,5 juoksuun, kun todennäköisyydet tuon sallivat. PattU pystyy arvioideni mukaan tuon rajan yksinkin puhkomaan, joten kohtuu turvallinen kohde on mielestäni kyseessä.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Yli 11,5 juoksua @1.85

888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.85

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.82

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko