Superpesis: Pattijoki - Vimpeli

Superpesis | Pattijoki - Vimpeli | 18:00 | 10.6.2022
Kohde sulkeutuu: 10.06.2022 18:00

PattU:lla ote karkailee


PattU:n kauden alku on ollut melko murheellinen. Kahdeksan pelatun ottelun jälkeen Raahe on sarjassa sijalla 11, eikä se ole onnistunut vielä ainuttakaan täyttä pistepottia kairaamaan. Otteluistaan se on voittanut vasta yhden. Kesäkuun alussa PattU kärsi tappion kotonaan Tahkolle, kun avausjakson voitto ei kantanut pidemmälle, vaan Tahko rynni toisen jakson esityksellään (2-18) voittoon supervuoroparissa. Tämän viikon tiistaina PattU hävisi IPV:lle vieraissa niin ikään supervuoroparin jälkeen, vaikka voitti jälleen avausjakson.

PattU:lla on ote karkaillut jo useassa ottelussa yksittäisen jakson aikana todella rankasti, ja monta näyttöä ollaan näistä saatu. Tahko-ottelu oli vain yksi esimerkki, ja esimerkiksi edellisessä ottelussa Viveä vastaan nähtiin Saarikentällä PattU:n kannalta murheellinen toinen jakso, jonka Veto vei juoksuin 14-2. Lisäksi KeKi on jo kahdesti kyennyt tekemään ratkaisevan eron yksittäisen jakson aikana. Sisällä ei PattU itse ole täysin voimaton ollutkaan, mutta ulkona on sakannut. 3-tilanteita on annettu vastustajille melko runsaasti, ja kovalla prosentilla on juoksuja noista syntynytkin. Kokonaisuudessaan ei PattU:lla kuitenkaan MiiluAreenalla aivan yhtä suuria vaikeuksia ole ollut, kuin vieraissa.Vedolla kulkee


Vive on seitsemän pelatun ottelun jälkeen sarjakärjessä ainoana tappiottomana joukkueena koko sarjassa. Vive on raaapinut viisi täyttä pistepottia, ja kaksi kahdden pinnan voittoa, joten vahva on ollut alku vimpeliläisillä. Kahdella edellisellä kierroksella on Veto kukistanut sarjan kärkipäähän ennakoidut Jymyn ja JoMan. Jymyä vastaan ottelun hallinta heilahteli, ja ratkesi lopulta henkilökohtaisiin suorituksiin Viven eduksi, vaikka homma näytti jo kääntyvän Jymyn suuntaan. JoMaa vastaan Veto nousi komeasti avausjakson viimeisellä vuorollaan 1-3 tappiotilanteesta 4-3 jaksovoittoon, ja piti pintansa toisella jaksolla juoksuin 3-1.

Vive on ollut monella mittarilla sarjan ykkösnippu, joten ei tämä turhaan kärjessä tällä hetkellä keiku. Ulkona on homma pelittänyt todella hyvin, ja sisällä on laatua ollut aivan riittävästi. Jukka-Pekka Vainionpää on ollut yksittäisenä nimeä lyöjänä Viven alkukauden kunkku, mutta kyllä Veto pitää ottaa huomioon nimenomaan kokonaisuutena. Lyöntitaidot ja voimatkaan eivät rajoitu pelkästään edellä mainittuun, vaan pitää muistaa, että joukkueesta löytyvät mm. Janne Mäkelä, Matias Rinta-aho, Elmeri Anttila ja Severi Lassila. Etenijäpuoleltakin löytyy monta etevää jalkaparia, kuten Olli Heikkala, Mikko Vihriälä, Aleksi Lassila sekä Mikko Kanala, joten massaa löytyy, mistä ammentaa tuota laatua.


Saako PattU vieraansa kuriin?


PattU:n suurin haaste lienee siinä, kuinka saada vieraiden kova sisäpeli kuriin. PattU:lla on parissa ottelussa repsahtanut tilanne käsistä ja kunnolla, eikä siihen ole sarjakärkeä vastaan varaa, muuten kaikki pisteet lähteävät takuulla Vimpeliin. Vive ei vieraissa aivan yhtä kovia lukemia innostu lyömään, kuin kotonaan Saarikentällä, ja tässä piilee kotijoukkueen mahdollisuus, mikäli ei vieraiden tunne ole aivan tapissa. Joka tapauksessa parasta vaaditaan tiskiin, jos pisteitä kotijoukkue tästä mielii haalia plakkariinsa, voitosta puhumattakaan. Juoksulinjat on vedetty korkealle (15,5), enkä aivan näin runsaisiin juoksumääriin usko, juurikin, kun puhutaan Viven vieraspelistä. PattU haluaa takuulla kotonaan pestä kasvojaan, ja halukkaille hyvää peli-ideaa on tarjolla myös kotijoukkueen +8,5 juoksun tasoituksesta.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Alle 15,5 juoksua @1.9

Huti
iBet - Lue arvostelu

1.9

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan