UFC: Paul Felder - Dan Hooker

Julkaistu: 06.01.2020 12:06


UFC: Paul Felder - Dan Hooker
UFC | Paul Felder – Dan Hooker | 06.00
Kevyen sarjan UFC pääottelussa vastakkain Spark Areenalla Uudessa Seelannissa 23. helmikuuta asettuvat Paul Felder sekä Dan Hooker. Ottelu on yksi päivän pääotteluista UFC Fight Night 168 tapahtumassa. Keskenään ottelutilastojen valossa hyvinkin samantasoiset ottelijat kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa. Molemmille ottelijoille ottelutaukoa edellisistä otteluista kertyy saman verran, joulukuusta 2019. Luvassa on viihdyttävä ottelu joka kerää alkuvuoden kevyen sarjan otteluista suurimman pelikierron.


Molemmilla ottelijoilla on miltei sama ottelukokemus. Hookerilla 20 matsia joista kahdeksan koettua tappiota. Hookerin tyyli otella on nopean ratkaisun taktiikka, hän ei aikaile eikä epäröi tehdä ratkaisuja ottelun päättämiseksi heti. Suurin osa Hookerin voitoista on nimenomaan nopeita voittoja ensimmäisessä erässä. Kaikki häviöt ovat tapahtuneet otteluiden viimeisessä erässä, joka kertoo Hookerin ilmiömäisestä sinnikkyydestä. Miehen kickboxing tilastot ovat todisteita kovasta kunnosta, 13 ottelusta vain yksi ottelu on hävitty. Felderin ufc tilastot 17 matsin osalta ovat voitollisempia verrattuna Hookeriin, Felderillä on neljä tappiota. Verrattuna saman kokoisia ja tasoisia ottelijat erottaa kuitenkin täydellisesti erilaiset ottelutyylit, Fleder on maltillisempi väsyttäjä.Ennakkosuosikki tyrmää heti kättelyssä?


Vedonlyöntiyhtiöt ovat valinneet tiukasta ottelusta selvän suosikkinsa Dan Hookerin ja tarjoavatkin miehelle pelikelpoisia kertoimia. Altavastaajana otteluun käyvä Felder on varmuudella valmistautunut nopeatempoiseen otteluun eikä ottelun tyyli tule yllätyksenä. Kantamme on että Felder ei ole kuitenkaan valmis ennakoitua nopeatempoisempaan otteluun ja näin ollen tulee häviämään ottelun kenties jo ensimmäisessä erässä.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Dan Hooker voitto @1.72

Bet365 - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.7

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.7

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.7

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.68

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.68

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.68

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.68

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.66

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan