UFC: Paulo Costa - Marvin Vettori

UFC: Paulo Costa - Marvin Vettori
UFC | Paulo Costa - Marvin Vettori | 03:00 | 24.10.2021
! Kohde sulkeutuu: 24.10.2021 03:00 !
UFC tarjoaa 24.10 Fight Night-kortin, jonka pääottelua lajiseuraajat odottavat vesi kielellä. Brasiliasta ponnistava Paulo Costa ja pohjois-Italian ihme Marvin Vettori iskevät yhteen keskisarjan top5-ottelussa, jossa panokset ovat suuret. Vetolapulle Vettorin voitto maistuu erittäin hyvin, kun mies on keskisarjan kestävin ottelija, ja kuntopuoli on selkeästi parempi kuin hirmuisella latauksella avauserät ottelevalla Costalla.Costa kärsi mestarille nolon tappion!


Paulo Costa oli reilu vuosi sitten keskisarjan kovimmassa nousussa oleva haastaja. Voittamaton 30-vuotias brassi oli murskannut tiensä 13 ensimmäisen ammattivastustajansa lävitse. Vuonna 2017 ovet aukesivat UFC-kehään, ja uran tyrmäysputki sai jatkumoa. Kyseisenä vuonna mies viimeisteli Garreth McLellanin, Oluwale Bamgbosen sekä Johnny Hendricksin tyrmäystyyliin ennen päätöserää, ja edessä oli kova matsi Uriah Hallia vastaan. Hall laitettiin hyvän alun jälkeen kuitenkin pakettiin toisessa erässä, kun brassin hurjat iskusarjat olivat liikaa jenkkiottelijalle.

Titteliottelu oli lähellä, ja edessä oli enää entinen mestaruusvyöhaastaja Yoel Romero. Kuuban geenifriikki oli uran kovin vastustaja, ja hurjan sodan jälkeen tuomariäänillä Costan käsi nostettiin ilmaan voiton merkiksi. Oli aika suunnata kohti mestaruusvyötä.

Viime syyskuussa kehässä vastassa oli keskisarjan mestari Israel Adesanya. Ottelua edeltäneet pressitilaisuudet ja somemyrskyt saivat ottelun ylle valtavan hypen, ja Costa oli tehnyt kaiken oikein. Hänen kannaltaan itse ottelusta tuli kuitenkin hirveä pannukakku, kun Adesanya nakutteli jo avauserässä Costan jalat heikkoon kuntoon, ja toisessa erässä nukkumatti tuli Adesanyan koukun tärähdettyä kupoliin.

Sen jälkeen häntä ei olla kehässä nähty, mutta paluuotteluun lähdetään hakemaan takaisin sitä mainetta ja kunniaa minkä mestari häneltä vei.Vettori samassa veneessä Costan kanssa!


Marvin Vettori on hyvin samanlaisessa tilanteessa. Italialainen on keskisarjan top5 ottelija, mutta osake on hiukan laskussa. Edellisen kerran italialainen oli kehässä kesäkuussa, kun hänellä oli mahdollisuus kuitata mestaruusvyö ja uralla aiemmin kärsitty hajaäänitappio Israel Adesanyaa vastaan. Vahva Vettori ei kuitenkaan saanut Adesanyaa vastaan kuristustilanteen lisäksi suurempia menestyksen aiheita aikaan, ja Adesanya otti voiton kaikkien tuomareiden papereissa.

Mies on kuitenkin 28 vuotiaana vielä potentiaalia pursuava ottelija, kun hän on noussut top5 karkeloihin voittamalla mm. kärkitason painijyrä Jack Hermanssonin sekä viime vuoden komeetan, Kevin Hollandin. Vettorin vahvuus on ehdottomasti paini, kun mies on painoluokan vahvin ottelija. Myös iskunkestävyys on aivan eri tasolla, kun miestä ei ole koskaan voitettu lopetuksella. Tässä voi myös kiittää aliarvostettu pystyottelupuolustusta.

Rafael Cordeiron valmennuksessa Vettori on saanut uransa lentoon, ja Costan voittamalla oltaisiin jälleen tilanteessa, jossa yksi iso voitto voisi olla tie kohti miestä kovasti kaivelevien Adesanya-tappioiden kuittaamiseen. Mies on ajoittain ollut jopa hieman liian kuumana koskien näitä otteluita, ja hidastekivenä sitä voi pitää, kun hieman huvittavien pressitilaisuuksien mukaan hän ei itse ole noita otteluita hävinnyt.
Costan kunto tulee olemaan hänen kirouksensa!


Tähän koitokseen Marvin Vettorin kertoimet ovat ehdottomasti kelpoja vetolapulle. Costa on avauserissä todella pelottava ilmestys, kun miehen fysiikka on enemmän kehonrakentajaa kuin vapaaottelijaa muistuttava, ja uran 12/13 voitoista ovat tulleet tyrmäten. Suurin huolenaihe on kuitenkin kunto, kun mies piiputti pahasti Yoel Romeroa vastaan jo kolmannessa erässä, ja Adesanyaa vastaan tuli pahasti takkiin, kun tempoa laskettiin ja kunto yritettiin pitää yllä pidempään.

Vettori sen sijaan on jo tottunut viisieräisiin, pitkiin ja kuluttaviin otteluihin. Kolmessa viime ottelussa hän on otellut pääottelussa 25 minuuttia, ja tuloksena olivat Adesanya-tappion lisäksi Hermanssonia ja Hollandia vastaan voitot. Noissa otteluissa hän voitti 9/10 otelluista eristä. Vettorin kestävyys, kunto ja puolustus tulevat olemaan tässä matsissa voiton avaimet hurjasti huitovaa Costaa vastaan. Pistevoitto on aika todennäköinen, mutta väsähtävän Costan tyrmääminen voisi myös olla mahdollinen.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Marvin Vettori @1.87

Coolbet - Lue arvostelu

1.87

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.83

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.83

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.8

Lunasta Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.77

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Saku Kauppi