Liiga: Pelicans - Kärpät | Pussinokilla yllätyssauma?

Julkaistu: 30.01.2019 08:45


Liiga: Pelicans - Kärpät | Pussinokilla yllätyssauma?
Liiga | Pelicans - Kärpät | 18:30
Pelicans ja Kärpät kohtaavat Lahden Isku Areenalla keskiviikkona varsin kutkuttavassa ottelussa. Ylivoimainen sarjakärki Kärpät ei ole pelillisesti ollut viime viikkoina aivan ykkösluokan iskussa, vaikka vankalla perustasolla tulosta tulee silti. Pelicans puolestaan on yksi sarjan kuumimpia joukkueita ja pisteitä on tullut jo kahdeksasta perättäisestä ottelusta. Pussinokilla on ehdottomasti yllätyssauma myös keskiviikkona.

Kärppien osalta otsikoita on viime päivinä hallinnut konkarihyökkääjä Jussi Jokisen pestaaminen pikkupetojen nuttuun loppukauden sopimuksella. Jokisen pelillinen anti on luonnollisesti viime vuosina pudonnut selvästi, mutta SM-liigaan mies on edelleen varsin kova seppä. Suurin anti voi silti olla kokemuksen ja esimerkin puolella. Tässä ottelussa Kalajoen suurta poikaa ei vielä askissa nähdä, se hetki koittaa vasta lauantaina kotimatsissa Sportia vastaan.

Kaukalon puolella Kärppien viime ajat ovat olleet huippukauteen suhteutettuna haastavampia. Lauantain kotitappio HPK:lle oli luonnollista jatkumoa alkuvuoden hieman heikommalle jaksolle. Oululaisten todella tiivis puolustuspeli sekä maalivahti Veini Vehviläinen ovat kantaneet, mutta ylöspäin viisikkopeli on ollut melkoista roiskimista. Puhtaat paperit viime otteluista voi antaa ainoastaan Rasmus Kuparin kakkosvitjalle.

Pelicansin Tallinnaan huipentunut viime viikko oli matkusteluineen raskas, mutta ryhmää hitsaavat pidemmät vierasreissut eivät kevättä ajatelleen tee ainakaan pahaa. Tämä viikko onkin sitten pelillisesti todella haastava, sillä Kärppien lisäksi vastaan asettuvat HPK ja Tappara. Pelicans on ollut viime ajat erittäin hyvä alakertaa vaivaavasta loukkaantumissumasta huolimatta. Tähän otteluun paluun tekee Miihkali Teppo, mutta toisaalta Mikko Kousa jää sivuun.

Kärpät on suosikki jokaisessa liigaottelussaan, mutta kyllä vahvalla itseluottamuksella operoiva Pelicans keskiviikkona kotikaukalossaan saumat omaa. Oululaiset on markkinoilla arvostettu jo turhankin kovaksi vierassuosikiksi, ihan kertoimien veroinen ylikylä se ei sentään ole. Parhaat pelikohteet löytyvät isäntien varsinaisen peliajan voitosta.

Vedonlyöjä voitti 100 000€ - Kerroinvertailulla olisi voittanut tuplaten!


Vain 1.50 euron kuponki toi nettipelaajalle yli 100 000 euron jättipotin. Potti olisi voinut kuitenkin olla vieläkin isompi kerroinvertailun avulla. Yksinkertaisesti vedonlyöntisivustoja vertailemalla tämäkin voitto olisi ollut kaksinkertainen.

Pelivalintamme:

AH: Pelicans +0 @2.40

Mr Green - Lue arvostelu

2.40

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.40

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.40

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.40

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.40

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.40

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan