Liiga: Pelicans - KooKoo

Liiga: Pelicans - KooKoo
Liiga | Pelicans - KooKoo | 18:30 | 08.10.2021
Kohde sulkeutuu: 08.10.2021 18:30
Yksi Liigan alkukauden onnistujiin lukeutuva Pelicans saa perjantaina Isku Areenalle vieraakseen KooKoon. Voittajavetoihin ei panosta saada sisään, sillä mainittavaa etua ei löydy kummankaan puolelta. Matalat maalimäärät toimivat peli-ideana tähän otteluun.

Niemelä hoitaa homman


Ainakin allekirjoittaneen mielestä on Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä noussut pikavauhtia yhdeksi Liigan parhaimmista luotseista. Niemelällä tuntuu olevan juuri oikeanlainen ote ainakin kohtalaisen nuoreen Pelicans-ryhmään, ja jo viime kaudella oli havaittavissa joukkueesta todella positiviinen peli-ilme sekä ilmapiiri ylipäätään. Tälle kaudella lahtelaisten ryhmä ehkä aavistuksen heikkeni, mutta meno on ollut kaikesta huolimatta heti alkukaudesta hyvällä tasolla. Sijoitus Pelicansilla on ennen keskiviikon Liigakierrosta komeasti kolmas, eikä kertaakaan perättäisiä tappioita ole joukkue tällä kaudella vielä kärsinyt.

Peliesityksiin peilaten ehkä aivan hienoisesti on Pelicanin pistesaldossa ollut ylisuorittamisen makua, mutta toisaalta niin pienistä marginaaleista puhutaan tuon suhteen, että tämä voi olla ihan normaalia heilahtelua. Pelicansilta on löytynyt sopivissa määrin ratkaisukykyä mm. Lukas Jasekin (3+8) & Iikka Kangasniemen (4+5) johdolla. Myös maalivahtipeli on ollut hyvällä tasolla Emil Larmin täyttäessä ykkösvahdin saappaita, toki mukaan on mahtunut pari haparointipeliäkin, mutta toisaalta nuo kuuluvat asiaan.

Suurin asia, mistä Pelicans voi mielestäni ammentaa, on juurikin tuo Niemelän valmennusmetodien tuoma todella raikas ja positiviinen tuulahdus. Pelilliset asiat totta kai jääkiekossa ratkaisevat paljon, mutta ei tällaisia asioita voida olankohautuksella ohittaa etenkään nykyjääkiekossa, jossa painotetaan ihmislähtöistä valmennusta.KooKoon käppyrä vihreällä


Heikon alkukauden jälkeen on KooKoo saanut itsensä selvästi parempaan lentoon. Perättäisiä voittoja Olli Salon ryhmällä on tilillään kolme, ja sijoitus erittäin tasaisessa sarjassa on tällä hetkellä viides. Viimeksi KooKoo juhli voittoa keskiviikkona kotikentällään, kun Kärpistä napattiin revanssi maalein 4-3. Ottelun alku oli kouvolalaisilta todella vahva, ja ensimmmäiselle erätauolle lähdettiin kotijoukkueen 3-1 johdossa. Parhaimmillaan ottelun alkupuoliskoa hallinnut KooKoo oli jo 4-1 johtoasemassa, ja lopulta tämä pystyi tarpeeksi tehokkaasti hyydyttämään Kärppien kiriaikeet.

Kärpät-ottelu oli ehdottomasti jo pelillisestikin KooKoolta yksi alkukauden laadukkaimmista esityksistä, sillä pelin kanssa on hyvistä viime aikaisista tuloksista huolimatta riittänyt vielä tekemistä. Voittavia asioita on KooKoo kuitenkin onnistunut kaivamaan työkalupakistaan. Maalintekoon on nihkeiden avauskierrosten jälkeen lisää terävyyttä, minkä lisäksi ehdottomasti yksi joukkueen vahvuuksista on ollut maalivahtipeli. KooKoolta löytyy kaksi voittamiseen kykenevää kassaria, ja tuo tulee pitkässä juoksussa olemaan todella tärkeä seikka.Maaliodottama matalalla


1X2-kertoimet ovat kutakuinkin linjassa omien arvioideni kanssa, mutta aivan minimaalista etua löytyy kotivoitosta. Rajakertoimeni kotivoitolle on 1,89, ja markkinatopit liikkuvat noin 1,93 tuntumassa. Niin pienestä edusta kuitenkin puhutaan, ettei tuo liene pelikelpoinen. Matalista maalimääristä löytyy paremmin valueta. Maaliodottama papereissani jää melko matalalle, ja vihjeeseen valikoituu alle 5 maalia. Pelicans on pelannut kotonaan undermaisempaa kiekkoa, kuten on myös KooKoo tehnyt vieraissa. Kouvolalaisilla on etenkin tehottomuutta ollut selvästi vieraskaukaloissa havaittavissa ja saman odotan jatkuvan myös perjantaina.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Alle 5 maalia (60min) @1.74

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.74

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Zulabet - Lue arvostelu

1.73

Uusi Zulabet tarjoaa 220€ bonuksen sekä 20€ ilmaisvedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.73

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.7

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.7

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.7

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.7

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko