NHL: Pelimiehen Paketti | Laukausten määrät!

Julkaistu: 13.03.2018 13:07


NHL: Pelimiehen Paketti | Laukausten määrät!
NHL | Pelimiehen - Paketti | 01:00
LeoVegas LeoVegas
Vedonlyöntiyhtiö Toto2 tarjoaa NHL-otteluihin usein myös pelaajien laukausten määristä vetovalintoja. Näissä kohteissa NHL:ää aktiivisesti seuraava voi haistaa hyvin ilmaa kertoimien kohdalla.

Carolina Hurricanes - Boston Bruins


Carolinan ykköskenttä on ollut läpi kauden joukkueen kantavia voimia, kun Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen ovat kantaneet vastuuta pistetehtailusta. Ykköskentän sentterinä toimiva Jordan Staal ei liiemmin lauo, mutta hän jakaa sitä enemmänkin syöttöjä kahdelle suomalaislaiturilleen. Aho etenkin, kun on tunnettu älykkäästä pelisilmästään, on alkanut laukomaan viime aikoina hieman enemmän kuin normaalisti.

Aholla on nyt kasassa viimeisessä viidessä ottelussa 12 laukausta ja voimme odottaa, että tahti jatkuu samana, kun Bostonia vastaan joutuu laukomaan enemmän, joukkueen tiiviin puolustuksen johdosta. Raja on asetettu meille sopivaksi, kun Ahon pitää saada yli 2,5 laukausta ottelussa maalia kohti.Nashville Predators - Winnipeg Jets


Winnipeg Jets hävisi jatkoajalla viime yön ottelunsa Capitalsia vastaan, mutta Laine jälleen kerran iski maalin. Hyökkääjältä nähtiin jälleen ahneaa laukomista ja miksipä ei, kun kiekko tuntuu löytävän maaliin tällä hetkellä. Laine on nyt 41 maalissa, kun suurin kilpakumppani Ovechkinin on maalin edellä.

Laineen laukausten raja on asetettu 3 kohdalle, eli silloin kolmen laukauksen määrällä vedonlyöjän panos palautuu. Laine kuitenkin saanee jälleen kerran paljon ylivoimavastuuta ja sitä kautta myös laukauksia. Raja on hyvä, kun siitä saa näinkin kovaa kerrointa NHL:n tämän hetken kovimmalle maalintekijälle.Pelatessasi nämä kaksi kohdetta tuplana, palauttaa vetosi osuessaan 3,6 kertaa rahat takaisin. Suosittelemme kuitenkin pelaamaan kohteita single-vedoilla ja halutessaan sitten tuplana myös.

Toto2 bonus vedonlyöntiin


Toto2 bonus on siis 100% aina 50€ asti. Lisäksi ennen kaikkea isot odotukset ovat ravitarjouksiin, sillä Toto2 haluaa panostaa ennen kaikkea hevosurheiluun ja ravipeleihin. Uusille pelaajille onkin tarjolla normaalin vedonlyöntibonuksen lisäksi vielä 100% bonus 30€ asti, minkä voit käyttää ainoastaan ravivetoihin.

Tarjous pähkinänkuoressa - näin käytät bonuksen:


  1. Siirry tästä Toto2 vedonlyöntiin >>
  2. Rekisteröi ilmainen pelitili
  3. Valitse vedonlyöntibonus
  4. Talleta 50 ja saat heti 100€ vedonlyöntiin

Muista että saat tämän jälkeen vielä 100% bonuksen 30€ asti, minkä voit käyttää ravivedonlyöntiin.