ATP Rooma: Nelinpelit: Pella G. / Schwartzman D. - Kontinen H. / Peers J.

Julkaistu: 16.05.2019 17:24


ATP Rooma: Nelinpelit: Pella G. / Schwartzman D. - Kontinen H. / Peers J.
ATP Rooma: Nelinpelit | Pella G. / Schwartzman D. - Kontinen H. / Peers J. | 12:00
Unibet Unibet
Huomenna ATP Rooman Nelinpeleissä maailman neljänneksi sijotettu kaksikko Henri Kontinen ja John Peers saavat vastaansa massakentillä viihtyvän kaksikon Guido Pellan sekä Diego Schwartzmanin.

Kontinen/Peers kaksikko aloitti Roomassa urakkansa Radu Albotia ja Nikoloz Basilashvilia vastaan voittaen ottelun kahdessa erässä 2-0 (7-5,6-3). Ottelu meni kohtuullisen mukavasti, mutta John Peersillä oli hieman ongelmia syöttönsä kanssa ja syötti peräti neljä kaksoisvirhettä ottelussa. Syöttövirheistä huolimatta kaksikko hävisi vain kaksi syöttöä ja yhteispeli oli odotetun laadukasta eikä helppoja virheitä kaksikon pelissä sattunut. Kontisella ja Peersillä oli mahdollisuus murtaa Albot/Basilashvilin syöttö kahdeksan kertaa; onnistuen neljästi, joten suurin petraus jäi ratkasevien pallojen loppuun vientiin. Kokonaisuudessa Kontisen ja Peersin kausi ei ole ollut paras mahdollinen, mutta eilinen pelaaminen oli siitä huolimatta vakuuttavaa ja odotukset kaksikon suhteen on korkealla.

Pella/Schwartzman kaksikosta molemmat ovat erittäin lahjakkaita yksilöitä massalla, mutta nelinpelissä parikemia vaikuttaa todella paljon ja kyseisen kaksikon kohdalla en ole aivan vakuuttunut tästä osuudesta. Valtaosa nelinpelien pareista ei saa samaa etua, kuin argentiinalaiset: yhteistä äidinkieltä ja tämä helpottaa varmasti ottelun pelitilanteissa. Tällä kaudella argentiinalaiskaksikko on pelannut yhdessä ainoastaan kaksi ottelua, joista ensimmäisessä kaksikko hävisi Munchenin neljännesvälierissä Skupskin veljeksille erin 1-2 (4-6,6-1,3-10). Rooman avauksessa kaksikko onnistui kuitenkin kukistamaan maailmanlistan yhdeksänneksi sijoitetun kaksikon Rajeev Ram/Joe Salisburyn kolmessa erässä 2-1 (1-6,7-5,11-9). Suurin seikka lienee se, että kaksikko Ram/Salisbury on menestynyt kovalla kentällä ja massakentän otteluita Heille ei ole kertynyt nelinpeli uran aika, kuin kaksi ennen tiistain kolmatta tappiota. Pellan ja Schwartmanin yhteispeli ei Rooman avausottelussa vakuuttanut, lisäksi Diego Schwartzmanin turnaus jatkuu myös kaksinpelien puolella, joka vaikuttanee parin otteisiin hieman myös.

Ottelusta on odotettavissa tasainen, jonka kuitenkin uskon paljon yhdessä pelanneiden Kontisen ja Peersin pystyvän kääntämään ottelun nimiinsä enkä voi olla ottamatta 2-0 voitolle tarjottua kerrointa 2.50 mukaan peleihin.

Pelivalintamme:

Kontinen/Peers @2.50

888sport - Lue arvostelu

2.50

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.25

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan