NCAA Football: Penn State - Wisconsin

Julkaistu: 10.11.2018 11:09


NCAA Football: Penn State - Wisconsin
NCAA Football | Penn State - Wisconsin | 19:00
NCAA:n amerikkalaisessa jalkapallossa pelattavaa löytyy Penn Staten ja Wisconsinin ottelusta.
Penn State otti viime viikolla rumasti neniin Michiganin kentällä, lopputulos oli 7-42. Joukkueen pelinrakentaja Trace McSorley taitaa olla pahasti puolikuntoinen, vaikka mies ja joukkue eivät sitä tunnustakaan.
Penn Statella ei enää juurikaan ole mahdollisuuksia divisioonansa voittamiseen, Michigan ja Ohio State ovat voittaneet kaksi ottelua sitä enemmän. Penn Staten voittosuhde on nyt 6-3.

Wisconsinilla on myös kuusi voittoa ja kolme tappiota. Senkin kausi on ollut pettymys, mutta sillä on edelleen mahdollisuudet voittaa oma divisioonansa Big Ten West. Wisconsinilla on saman verran voittoja kuin kärjessä olevalla Iowalla.

Wisconsin saattaa joutua pelaamaan ilman ykköspelinrakentajaansa Alex Hornibrookia, jolla on aivotärähdys. Badgersin kakkosmies Jack Coan ei ole paljoa Hornibrookia heikompi. Coan ei ole paljoa pelannnut, mutta ne kerrat kun hän on kentällä ollut, niin hän on pelannut hyvin. Coanin tilastolukemat ovat 25 onnistunutta 38 yrityksestä, yhteensä 222 jaardia, kaksi maalia eikä yhtään katkoja.
Wisconsinin keskushyökkääjä Jonathan Taylor on koko yliopistosarjan paras etenijä 1363 jaardilla. Wisconsin juoksuhyökkäys voi olla tänään dominoiva, sillä Penn Staten juoksupuolustus on todella heikko. Se on antanut vastustajien juosta yli 170 jaardia per ottelu.

Vetomarkkina antaa Wisconsinille vieraissa yhdeksän pistettä tasoitusta ja se kannattaa ottaa. Jos ei muuten niin ainakin siksi, että juoksemalla Wisconsin pitää Penn Staten hyökkäyksen poissa kentältä, eikä ottelussa tulla tekemään suurta piste-eroa suuntaan tai toiseen.

Paranneltu 150€ bonus tarjolla Betssonille - Vain VB:ltä!


Betsson paransi bonustaan 100€:sta jopa 150 euroon kaikille uusille pelaajille, jotka liittyvät veikkausbonukset.comin kautta. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3x kertaa, joten kyseessä yksi markkinoiden parhaista bonuksista. Hyödynnä bonus 18.11 mennessä! Lue lisää Betsson arvostelusta tai siirry sivustolle suoraan.
betsson: hyödynnä paranneltu 150€ ensitalletusbonus >>

Pelivalintamme:

Wisconsin +8.5 @1.92

Betsson - Lue arvostelu

1.92

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.91

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.91

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.88

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.87

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan