Snooker: Peter Lines - Luo Honghao

Julkaistu: 24.07.2020 08:49


Snooker: Peter Lines - Luo Honghao
Snooker | Peter Lines - Luo Honghao | 21:00
Eaglebet Eaglebet
Perjantaina snookerin MM-kisojen karsinnoissa Sheffieldissä kohtaavat kokemus ja nuoruus, kun englantilaisveteraani Peter Lines ja nuori kiinalainen Luo Honghao kohtaavat toisella kierroksella. Lähes kolmekymmenvuotisen ammattilaisuransa ehtoopuolta lähestyvä Lines on pelannut tällä kaudella ihan kelpo otteluita, mutta vaikea konkarin tässä seurassa on paria yksittäistä erää enempää voittaa.

Lines sr. kovassa paikassa


Peter Lines on pitkällä taipaleellaan snookerin parissa yltänyt MM-turnaukseen tasan kerran ja sekin tapahtui viime vuosituhannen puolella. Vajaat kymmenen vuotta sitten alkaneen "toisen tulemisen" aikana mies on muutaman kerran nähty Main Tourin kisoissa jatkokierroksilla, mutta sen suurempia urotekoja ei plakkariin ole tarttunut.

Karsintojen avauskierroksella Lines voitti maanmiehensä Connor Benzeyn puhtaasti 6-1. Mitään ihmeellistä Linesin ei tuossa matsissa tarvinut esittää, joten turhan pitkälle meneviä johtopäätöksi ei kannattane vetää. Veteraani pelaa edelleen paikoin ihan kelpo peliä, mutta kyllä parhaat avut alkavat olla muualla. Championship Leaguessa Lines esiintyikin tv-kommentaattorina erinomaisesti. Mielenkiintoinen yksityiskohta on myös se, että samaan aikaan perjantai-iltana oman karsintaurakkansa aloittaa Peterin poika Oliver lines.

Maailmanrankingissa tyylikäs Lines sr. on nykyisellään kaukana top-100 ulkopuolella. Nähtäväksi jää, pelaako mies viimeistä kauttaan ammattilaiskiertueella. Joka tapauksessa iskukyky on nykyisellään rajallinen. Vähintään 50 pisteen lyöntisarjoja Lines on tällä kaudella tehnyt 16 ja vähintään sadan pinnan "centuryt" puuttuvat kokonaan, jos karsintaturnaus Q-School jätetään laskuista. Vertailun vuoksi vaikkapa tämän matsin vastustaja luo on paukutellut selvästi vähemmissä pelatuissa freimeissä 43 kappaletta 50+ pisteen lyöntisarjoja ja kymmenen "satastakin".Luo on muutenkin varsin mielenkiintoinen pelaaja. Kiinan lähes loputtomasta nuorien ja lupaavien pelureiden armeijasta moni jäi karsinnoista pois matkustusrajoitusten ja muiden syiden vuoksi. Silti edelleen paikalla on myös Luon kaltaisia talentteja. Parikymppinen kiinalainen pelaa vasta toista kauttaan Main Tourilla, mutta jo nyt on näkyvissä oikein hyvä merkkejä.

Luo on erinomainen breikintekijä ja saa parhaimmillaan pisteiden tekemisen näyttämään todella helpolta. Oppirahoja maksellaan edelleen turvapelin ja lyöntivalintojen muodossa, kuten monella muullakin nuorella pelurilla on tapana. Kauden avanneessa Riga Mastersissa Luo marssi aina puolivälieriin asti, sittemin turnaukset ovat katkenneet pääosin alkukierroksilla.

Pelivihje


Lines on sympaattinen peluri, joka pelaa yksinkertaista ja fiksua snookeria. Jos Luo on paikalla pelinaama päällä, konkarilla ei pitäisi kuitenkaan olla sen suurempaa jakoa. Vähintään kolmen freimin ero nousee ihan kelpo pelikohteeksi myös vedonlyöntiin.

Eaglebetiltä 100€ bonus + 25€ ilmaisveto!


Oletko pelannut vielä Eaglebetillä? Kaikki uudet pelaajat saavat nyt ensitalletukselleen 100% bonuksen aina 100€ asti. Jos ensimmäinen talletuksesi on 125€ tai enemmän, saat lisäksi 25€ ilmaisvedon kaupan päälle! Käytä koodi 125PELAA ja siirry pelaamaan!
Eaglebet: lunasta 100€ bonus + 25€ ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Luo Honghao -2.5 framea @2.1

Royal Panda - Lue arvostelu

2.1

Laaja valikoima urheiluvedonlyöntiä Royal Pandalla!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.1

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.00

Lunasta 100%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Eaglebet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä Eaglebetin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan