CS:GO: ENCE - Bad News Eagles

PGL Major Challengers Stage | ENCE - Bad News Eagles | 20:30
Kohde sulkeutuu: 11.05.2022 19:30
PGL Major Challengers Stagen sveitsiläisessä systeemissä ratkotaan paikkoja majoreiden Legends-vaiheeseen. Neljäs ottelukierros pelataan keskiviikkona 11. toukokuuta. Kello 20:30 yhteen iskevät kansainvälinen ENCE ja kosovolais-sveitsiläinen Bad News Eagles, joiden kummankin tähänastinen saldo on kaksi voittoa ja yksi tappio. Ottelun voittaja etenee jatkoon, kun taas häviäjä joutuu vielä jatkamaan yrittämistä.ENCE on pelannut hyvän kevään, mistä palkintona on HLTV-rankingin kolmas sija. Joukkue on muun muassa tuore BLAST Premier Showdown -voittaja. ESL Pro League sekin sujui erinomaisesti, kun joukkue päihitti monta kovaa joukkuetta matkalla finaaliotteluun. Challengers Stage alkoi mainiosti, kun bo1-peleissä kaatui ensin 9z ja sitten Outsiders. Kun jatkopaikka oli ensimmäistä kertaa katkolla, vastaan tuli G2. Ottelu eteni siinä mielessä käsikirjoituksen mukaan, kun G2 voitti valintansa Dust2:n, ja ENCE hoiti homman kotiin valitsemassaan Ancientissa. Ratkaisevassa Miragessa G2 oli parempi sekä terroristi- että CT-puolella, joten ENCEn oli tyytyminen tappioon.

Bad News Eagles puolestaan majailee rankingin 26. sijalla. Joukkue on tässä turnauksessa voittanut Eternal Firen ja Imperialin, kun taas tappio tuli forZelle. Joukkueelta on nähty viime aikoina kelpo esityksiä esimerkiksi majoreiden RMR-peleissä, joista tulokseksi tuli seitsemäs sija. RMR-peleissä BNE pelasi odotusten mukaisesti, kun se voitti ASG:n, SINNERSin ja jopa Entropiqin, kun taas hävisi G2:lle ja NIP:lle. Aiemmin BNE osoitti olevansa alueensa kovimpia tekijöitä voittamalla itäeurooppalaisten joukkueiden välisen TWR Eastern European Mastersin, johon osallistuivat muun muassa Eternal Fire, SKADE ja SINNERS.

Nyt on ENCEn paikka


Koska kyseessä on ratkaisuottelu, on pelimuotona paras kolmesta. ENCE ei pelaa ollenkaan Infernoa, joten se on varma ykkösbanni. BNE useimmiten bannaa ensimmäisenä Overpassin, mutta myös Ancient tai Vertigo ovat mahdollisia banneja. ENCEn ykkösvalinta on yleensä Nuke, Mirage tai Ancient. Nuke tunnetaan ENCEn erittäin hyvänä karttana, ja Ancientkin on sujunut vahvasti: käynnissä on yhdeksän kartan voittoputki. Edellä mainituissa kartoissa ENCE on erittäin vahva voittajasuosikki, ja erityisesti Nuken pitäisi olla BNE:lle myrkkyä, sillä kosovolaisjoukkue ei ole siellä kovinkaan usein viime aikoina pelannut. BNE:n yleisin ykkösvalinta on Mirage, jossa saattaisi piillä jonkinlaisia yllätysmahdollisuuksia. BLAST Premierissä BNE pelasi suoraviivaista Miragea, johon niinkin kova joukkue kuin NIP ei löytänyt lääkkeitä. Mirage ei ENCElläkään ole tänä keväänä pelkkää onnea ja auvoa ole ollut. BNE voisi toki hakea yllätystä myös villimmällä karttavalinnalla, kuten Vertigolla tai Dust2:lla. ENCE on hyvä Vertigossa, joten Dust2 voisi olla BNE:n paras kortti.

Tämä ottelu on ENCEn tilaisuus ottaa ansaitsemansa jatkopaikka. G2 on pelihuumorin löytäessään yksi maailman parhaista joukkueista, joten tappio ei ollut mikään jättimäinen katastofi. Tämänkertainen vastustaja on paria pykälää köykäisempi, joten ENCEn pitäisi ehdottomasti hoitaa homma kotiin. Oman karttavalintansa ENCE voittaa suurella todennäköisyydellä, eivätkä BNE:n todennäköiset valinnat Mirage tai Vertigokaan ole ENCEn kannalta huonoja vaihtoehtoja varsinkaan, kun ENCE-leirissä on ehditty scouttaamaan BNE:n pelityyliä.

Pelivalintamme:

Lopputulos: 2–0 @1.8

Osuma
Bet365 - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.75

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.74

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Vulkanbet - Lue arvostelu

1.7

Vulkanbet - eSportsin ammattilainen tarjoaa hyvät pelikohteet!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Aleksi