NBA Global Games: Philadelphia 76ers - Dallas Mavericks

Julkaistu: 05.10.2018 08:40


NBA Global Games: Philadelphia 76ers - Dallas Mavericks
NBA Global Games | Philadelphia 76ers - Dallas Mavericks | 14:30
Isot jenkkisarjat ovat suurinta urheilubisnestä maailmassa ja nykyään sarjat ovat levittäytymässä pikkuhiljaa myös jenkkien ulkopuolelle. NHL:ää pelataan jo Euroopassa, NFL:ää ollaan pelattu mm. Lontoossa ja NBA:takin ollaan pelattu briteissä. Harjoituskaudella NBA:ta pelataan muunmuassa Kiinassa ja nyt ennen kautta muunmuassa Philadelphia 76ers ja Dallas Mavericks käyvät esittäytymässä Shanghaissa.

Philadelphia 76ers on voittanut kaksi harjoitusotteluaan Melbourne Unitedia ja Orlando Magicia vastaan. Joukkue on näyttänyt hyvältä ja kokoonpanosta on noussut esiin nimiä jotka ovat todella yllättäneet positiivisesti, esimerkiksi turkkilainen Furkan Korkmaz. Vuonna 2016 draftattu pelaaja pussitti 19 minuutissa 18 pistettä.

Joukkue on ollut innoissaan Kiinan reissusta ja ollut hieman häkeltynytkin saamastaan suosiosta ja kiinalaisten fanien määrästä. Ensimmäisissä harjoitusotteluissa ykkösmiehet ovat pelanneet sitä normaalia 20+ minuuttia, mutta päävalmentaja Brett Brown on kommentoinut että Kiinassa hän tulee kenties peluuttamaan avausmiehiään hieman enemmän.

Dallas Mavericks sai viime kesänä ykkösvarauksen, todella mielenkiintoisen ja lahjakkaan takamiehen Luka Doncicin riveihinsä. Doncic pelasi aiemmin Euroliigaa Real Madridissa ja valittiin viime kaudella Euroliigan arvokkaimmaksi pelaajaksi. Hän on molemmissa päissä äärimmäisen hyvä pelaaja ja ennakkosuosikki voittamaan vuoden tulokkaan tittelin tulevalla kaudella.

Dallasilla on yksi harjoituspeli takanaan juurikin kiinalaista Beijing Ducksia vastaan. Ottelun alku oli nihkeää Dallasilta, mutta loppujen lopuksia tasoero realisoitui pahemman kerran ja Dallas kruisaili 116-63 voittoon. Tulevasta ottelusta Philadelphiaa vastaan Dallasilla on poissa runsaasti pelaajia. Joukkueella tulee olemaan ongelmia varsinkin korin alla, kun jopa kolme centeripaikan pelaajaan saattaa olla sivussa. Varmasti sivussa on DeAndre Jordan ja Dirk Nowitzki. Dwight Powellia pidettiin sivussa viime ottelusta polvikipujen takia, mutta hän luultavasti on kokoonpanossa tässä ottelussa.

Kun Philadelphian ykkösmiehet tulevat saamaan enemmän peliaikaa ja Dallasilta on pois tärkeitä pelaajia, on yhtälö melko selkeä. Philadelphia on ottelun ennakosuosikki, mutta meidän mielestämme heidän kuuluisi olla jopa pisteen verran enemmän. Pelikohteeksi kelpaa siis Philadelphia tasoituksella. Huomioikaa, että peli alkaa Suomen aikaa jo 14:30!

Voita Teemu Selänteen pelipaita nimikirjoituksella!


Pitäisitkö ylläsi Teemu Selänteen nimmarilla varustettua pelipaitaa? Nyt se on tehty äärimmäisen helpoksi, kun Rizk tarjoaa mahdollisuuden voittaa Teemu Selänteen Anaheim Ducks pelipaidan nimikirjoituksella varustettuna. Osallistuminen vaatii vain yhden vedon sinun itse määrittämälläsi panoksella ja kertoimella!

Pelivalintamme:

Philadelphia 76ers -6,5 @1.90

B-Bets - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
24Bettle - Lue arvostelu

1.90

Lunasta uusi 100% bonus aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.89

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.85

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.82

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan