NBA Preseason: Philadelphia 76ers - Melbourne United | harjoitusottelut käynnistyvät!

Julkaistu: 28.09.2018 13:58


NBA Preseason: Philadelphia 76ers - Melbourne United | harjoitusottelut käynnistyvät!
NBA Preseason | Philadelphia 76ers - Melbourne United | 02:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Koriksen ystävillä alkaa hiljattain juhlat, kun NBA käynnistyy pitkän odotuksen jälkeen. Ensi yönä starttaa joukkueiden harjoitusottelut ja ensimmäisenä pääsemme seuraamaan mielenkiintoisia otteluita, kun jo perinteeksi muodostuneet Australiaan joukkueet vierailevat NBA-seurojen vastustajina.

Melbourne United kohtaa ensimmäisenä Philadelphia 76ersin. Joukkue on Australian pääsarjan mestari ja muistetaan erittäin hyvin koripallomaailmassa viimevuotisesta visiitistään Oklahomaan. Melbourne jäi yhden korin päähän voitosta, kun ottelu päättyi 86-85 Oklahomalle. Preseasonilla NBA-joukkueet eivät yleensä aivan peluuta tappiin asti ykkösmiehiään, mutta tuossa ottelussa OKC:n kaikki kovimmat kuten Westbrook, George, Adams ja Anthony pelasivat kaikki lähemmäs 30 minuuttia ja Paul George 39 minuuttia.

Melbournella on jälleen tällä kaudella yksi Australian parhaista joukkueista, mutta pientä vaihtuvuutta on heilläkin käynyt. Viime vuonna säväyttänyt Josh Boone on tästä ottelusta pois, mutta tilalle United sai NBA:ssakin lähes 60 peliä pelanneen Cory Jeffersonin.

Philadelphia 76ers on luottanut prosessiinsa useiden vuosien ajan ja pääsi playoffeihin ensimmäistä kertaa viiden vuoden tauon jälkeen. Nyt joukkue on vahvistunut entisestään, kun joukkueeseen liittyi muunmuassa Wilson Chandler joka tuo penkiltä kokemusta ja pystyy laittamaan kohtuullisen hyvin palloa sukan läpi. Philadelphiaa pidetään ennakkoon itäisen konferenssin yhtenä parhaista joukkueista ja ilman merkittäviä loukkaantumisia, he tulevat olemaan todella lähellä idän finaalipaikkaa.

Harjoitusottelut ovat kuitenkin hieman isomman riskin pelikohteita joka kerta. Pelien dynamiikka on erilaista kuin kaudella. Siitä olemme varmoja, että Melbourne tulee peliin parhaalla mahdollisella miehistöllä ja täydellä raivolla. Nämä ovat ainutlaatuisia kokemuksia heille. Philadelphian kohdalla on kuitenkin mahdollisuus, että ykkösmiehiä ei peluuteta koko peliä ja laajempi rinki pääsee kentälle. Voitto on NBA-joukkueelle lähes varma, jos he vain niin haluavat, mutta Melbourne on osoittanut olevansa kuitenkin hyvä koripallojoukkue eikä heitä aivan täysin voi aliarvioida.

Ottelu on siinäkin mielessä mielenkiintoinen, että Phillyn päävalmentaja Brett Brown kohtaa vanhan seuransa. Brown valmensi Australiassa uransa alkuvaiheilla 1988 lähtien silloista Melbourne Tigersia. Brown on myöhemmin valmentanut myöskin kohtuu hyvällä menestyksellä Australian maajoukkuetta 2000-luvulla.

Vedonlyönnissä saamme jopa 22,5 pistettä Melbournelle tasoitusta, jonka otamme ilomieli. Tasoero on valtava, mutta mahdollisuudet Philadelphian peluutuksessa vaihtopelaajien runsaimpiin minuutteihin on ja sitä kautta Melbourne pystyy kovalla asenteella ja taistelulla pitämään pelin edes siedettävissä lukemissa.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Melbourne United +22,5 @1.90

LeoVegas - Lue arvostelu

1.90

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.90

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan