NBA: Philadelphia 76ers - Memphis Grizzlies

Julkaistu: 02.12.2018 12:56


NBA: Philadelphia 76ers - Memphis Grizzlies
NBA | Philadelphia 76ers - Memphis Grizzlies | 01:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Philadelphia 76ers isännöi idässä lyhyellä vieraskiertueella matkaavaa Memphisiä. Grizzlies pelasi toissapäivänä todella tiukan, toiseen jatkoaikaan venyneen ottelun Brooklynissä lopulta voittaen 125-131. Avauksen pelimiehet kellottivat jälleen hurjia minuutteja, kun Marc Gasolkin pelasi lähemmäs 47 minuuttia. Gasolilla on kerrottu olevan polvikipuja ja hänet on listattu loukkaantuneiden listalle, mutta emme usko vaivan estävän pelaamista. Hänellä on kuitenkin ollut nilkkakipuja polvikipujen lisäksi, joten nämä voivat vaikuttaa hänen pelaamiseensa hieman.

Ero joukkueiden välillä on pelitemmossa. Memphis on liigan hitaimmin pelaava joukkue ja tätä myötä myös heidän levypallotilanstonsa ja heittotilastonsa ovat alhaiset. Mikä on hyvin positiivista Memphisillä, on heidän syöttötilastonsa. Vaikka joukkue pelaa hitaasti ja ottaa vähän heittoja muihin verrattuna, ovat he koriin johtaneissa syötöissä silti sijalla 13. Philadelphia pelaa kohtuullisen kovalla temmolla ja pyrkii juoksemaan kenttää, mutta eivät kuitenkaan ole ylenmääräisesti heittoja. Philadelphia on kuitenkin ollut hyvä puolustusjoukkue ja heitä vastaan vastustajat keskimäärin saavat kerättyä vain vähän koriin johtaneita syöttöjä.

Philadelphia on ollut loistava kotijoukkue tällä kaudella. Sixers on hävinnyt vain yhden kotiottelunsa kolmestatoista. Vedonlyönnissäkin Philadelphia on ollut pajon parempi kotona kuin vieraissa, jossa he ovat olleet markkinassa hieman yliarvostettuja. Uskomme, että Memphisiä painaa edellinen ottelu Brooklynissä ja Philadelphian viretila on liian kova. Joel Embiid on dominoinut järjestään joukkueita korin alla ja tehnyt viimeisessä viidessä pelissä keskiverroin n. 28 pistettä. Hänen preesenssinsä tänään korin alla on jälleen liikaa ja Philadelphia kairaa hyvän kotivoiton Memphisistä.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Philadelphia 76ers -6,5 @1.92

Mychance - Lue arvostelu

1.92

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.92

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Goliath - Lue arvostelu

1.92

Goliath - 10€ ilmaisveto uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.92

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.92

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.92

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.90

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.90

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.90

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan