NBA: Philadelphia 76ers - New York Knicks

Julkaistu: 28.11.2018 17:40


NBA: Philadelphia 76ers - New York Knicks
NBA | Philadelphia 76ers - New York Knicks | 02:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

New York Knicks on tänään haastavassa paikassa, kun joukkue pelaa kolmannen ottelunsa neljän päivän sisään. Lisäksi jokainen näistä otteluista on ollut eri vieraskentällä, joten tilanne on pahin mahdollinen. Ensin joukkue pelasi Memphisissä, josta matkusti Detroitiin ja nyt heti perään Philadelphiaan. Tämä on siis Knicksille vielä toinen peräkkäin ottelu. Knicks on pelannut kovalla temmolla alkukaudesta verrattuna viime kauteen, kuten hyvin moni muukin joukkue tällä kaudella.

Knicks on ollut kaudella kuudenneksi heikoin puolustuspään joukkue ja tässä ottelussa heillä tulee olemaan vaikeuksia jälleen. Philadelphia on ollut hyökkäystehokkuudessa 12. paras joukkue ja Jimmy Butler on tuonut kaivattua ratkaisuvoimaa joukkueeseen. Butler ratkaisi viime sekunnin loistavalla kolmosella pelin Brooklyniä vastaan. Knicks koostuu nuorista pelaajista ja heitä koskee myös huolestuttava tilasto, sillä joukkue kerää otteluissaan vähiten koriin johtaneita syöttöjä. Knicks ottaa kuitenkin paljon heittoja ja tämä kombo ei ole pitkällä aikavälillä kovinkaan terve yhdistelmä joukkueen menestyksen kannalta, kun joukkueessa ei kuitenkaan ole varsinaisia supertähtiä yhtäkään.

Philadelphian ja New Yorkin välillä on aina tietynlainen extra lataus. Knicks on kovassa rasitustilassa ja uskomme, että Philadelphia pystyy hyödyntämään tämän. Sixers ei ole ottanut kovinkaan suuria murskavoittoja viime aikoina, mutta uskomme että tämä ottelu tulee olemaan hyvinkin selkeä. Joel Embiidin dominointi väsynyttä Enes Kanteria vastaan tulee olemaan isossa roolissa ja Knicksin puolustus ei pysty pitelemään Simmonsia ja Butleria.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Philadelphia 76ers -12 @1.90

Mychance - Lue arvostelu

1.90

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.90

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.90

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.90

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.90

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.90

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan