NBA: Philadelphia 76ers - Orlando Magic

Julkaistu: 05.03.2019 14:19


NBA: Philadelphia 76ers - Orlando Magic
NBA | Philadelphia 76ers - Orlando Magic | 02:00
Nordicbet Nordicbet
Philadelphia 76ers saa vieraakseen Orlando Magicin tiistain ottelussa. Kotijoukkue Sixers on erittäin harvinaisen haasteen edessä, kun joukkueella on loukkaantuneiden listalla tällä hetkellä jopa 9 pelaajaa. Pahimmin joukkueeseen on iskenyt centeri-paikan pelaajien loukkaantumiset.

Joukkueen ykkösnimi Joel Embiid on ollut viime ajat sivussa polvivamman vuoksi, Amir Johnson ei pelannut eikä harjoittelut ennen tätä ottelua ja on todennäköisesti vielä sivussa. Boban Marjanovic on myös polvivaivan vuoksi sivussa, sekä myöskin nelosvaihtoehto centeriksi olevan Jonah Bolden on sairaana eikä pystynyt harjoittelemaan. Kaikki neljä sentteriä ovat siis todennäköisesti pois ja joukkue on pakotettu nyt pelaamaan pienemmällä kokoonpanolla. Myös Jimmy Butlerilla on ollut vaivoja, mutta hänen pitäisi olla pelikunnossa tänään. Mike Scott noussee aloittavaksi vitospaikan pelaajaksi Orlandoa vastaan.

Orlando Magic on pelannut hienosti helmikuun ajan ja on vielä kiinni viimeisessä playoff-paikassa. Charlotte Hornets on kuitenkin yhden voiton päässä ja pari peliä vähemmän pelanneena sijalla 9. Sixersin poissaolot tekevät tänään palveluksen varsinkin Orlandon isoille miehille, kuten Nikola Vucevicille sekä Aaron Gordonille. Maalatulla alueella ei tänään ole pituus- tai kokoylivoimaa ja Orlando pääsee varmasti hyödyntämään tätä korin alla.


Jimmy Butler ja Ben Simmons tulevat olemaan isossa roolissa tänään, kun puolet muusta joukkueesta on sivussa. Vedonlyönnissä Philadelphiaa pidetään melkein viiden pisteen suosikkina, vaikka poissaolot ovat näin pahat. Philadelphia on selkeästi parempi joukkue täydessä iskussaan mitä Orlando, mutta meidän mielestämme Orlando saa loukkaantumistilanteeseen nähden liikaa pisteitä tänään markkinalta.

Lunasta ilmainen 5€ esportsbetting.comille


Uusi eSports-henkinen vedonlyöntisivusto tarjoaa kaikille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa pelkällä tilinavauksella. Käy lunastamassa omasi ja hyödynnä myös sivuston 30€ vedonlyöntibonus.


Pelivalintamme:

Orlando Magic +4,5 @1.92

LeoVegas - Lue arvostelu

1.92

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

1.90

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan