NFL Playoffs 2018: Philadelphia Eagles - Atlanta Falcons | Kotijoukkueella järkyttävä ylikerroin

Julkaistu: 13.01.2018 18:08


NFL Playoffs 2018: Philadelphia Eagles - Atlanta Falcons | Kotijoukkueella järkyttävä ylikerroin
NFL Playoffs 2018 | Philadelphia Eagles - Atlanta Falcons | 23:30
LeoVegas LeoVegas
Philadelphia Eagles on mielenkiintoisessa tilanteessa. Koskaan aiemmin konferenssin voittanut joukkue ei ole divisioonakierroksella ollut kertoimissa altavastaajana. Eaglesin kerrointa pudottaa aivan liikaa Wentzin poissaolo. Nick Foles on kuitenkin todella pätevä QB, vaikka ei liikukkaan aivan yhtä hyvin kuin Wentz. Tosiasia on kuitenkin se, että tämä ottelu on puolustusten ottelu. Atlanta on myös hieman erikoisessa tilanteessa. Se pelaa normaalisti ottelut sisäkentillä ja nyt pitää onnistua nollakelissä divisioonavoittajaa vastaan.

Atlanta pelasi loistavan ottelun Ramsia vastaan verrattain hyvässä kelissä. Varsinkin Atlantan puolustus onnistui ottelussa lähes täydellisesti tappamaan Ramsin hyökkäyksen. Juoksupuolustuksen kanssa Atlantalla oli pieniä ongelmia, sillä Todd Gurley pystyis yksin painelemaan yli 100 jaardia. Nyt vastassa on ehkä koko NFL:n paras hyökkäyksen linja ja järkyttävän kova running back-osasto. Folesin onnistumisesta riippuu se, että kuinka paljon Eagles juoksee palloa. Pisteitä tästä ottelusta on oikeasti kovin vaikea odottaa.

Atlantan hyökkäys on loistava, mutta Eaglesin puolustus on onnistunut hyvin tällä kaudella. Atlantan hyökkäystä kuitenkin syö RB Freemanin vajaa harjoitteluviikko ja samoin WR Jones & Sanu ovat harjoitelleet vajaan viikon. Täydessä kunnossa koko kolmikko ei ole, mutta he varmasti kuitenkin pelaavat. Jos Eagles tulee juoksemaan aktiivisesti palloa, tulee hyökkäykset pysymään pitkinä. Pelin pistelinja on 40 pisteen rajoilla ja se on laskettu about oikein. Tästä syystä on pakko napata lapulle kotijoukkue. Yksinkertaisesti Eagles ei ole QB Wentzin joukkue. Joukkue on joka osa-alueella todella tasainen ja Phillyssä ei missään tapauksessa ole helppo pelata. Varsinkaan jos ei ole nollakelissä tottunut pelaamaan.
Vedonlyöntimarkkinoiden uusin tulokas on Toto2! Testaa täysin uutta sivustoa 100% bonuksella aina 50€ asti. Lisäksi saat vielä 100% ravibonuksen aina 30€ asti. Toto2 onkin erikoistunut juuri loistaviin ravikohteisiin sekä kertoimiin ja siltä löytyy täysin oma "raviurheilu" -osionsa. Lue lisää tuliterästä sivustosta täältä->>

Toto2

Pelivalintamme:

Philadephia Eagles @2.25

Toto2 - Lue arvostelu

2.25

Toto2 - Lunasta 50€ uudelle sivustolle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.25

Entistä suurempi 200% bonus aina 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

2.25

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

2.25

Vasta avattu sivusto! Hyödynnä 100% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.23

Stay cool & nappaa 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.18

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.18

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.16

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

2.15

Uudelle sivustolle 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Tipbet - Lue arvostelu

2.10

200% bonus 50€ asti
TAI 100% bonus 100€ asti
Lue arvosteluSiirry pelaamaan