NFL: Philadelphia Eagles - Washington Redskins

Julkaistu: 03.12.2018 17:59


NFL: Philadelphia Eagles - Washington Redskins
NFL | Philadelphia Eagles - Washington Redskins | 03:15
Viime vuoden Super Bowl -voittaja, tämän illan kotijoukkue Philadelphia Eagles on nyt voittosuhteessa 5-6. Vierailija Washington Redskins on voittanut kuusi ja hävinnyt viisi. Joukkueet ovat NFC:n itäkonferenssissa peräkkäin, Dallas on ykkönen seitsemällä voitolla.

Eagles oli viime kaudella loistava joukkue, mutta tällä kaudella se ei ole paljoakaan saanut aikaan.
Viime kauden menestyksen perusteella kertoimenlaskijat ovat tänä vuonna jatkuvasti yliarvostaneet Eaglesia. Viimeisistä kymmenestä ottelusta Eagles on voittanut tasoituksen vain kaksi kertaa. Illan vastustaja Redskins on toista laitaa, sitä kertoimenlaskijat ovat taas aliarvioineet. Viimeisissä seitsemässä ottelussa Washington on voittanut tasoituksensa viisi kertaa.

Philadelphian kauden viidestä voitosta vain yksi on ollut useammalla kuin kuudella pisteellä. Viime viikolla se putosi New York Giantsia vastaan 16 pisteen takaa-ajoasemaan, mutta jotenkin se kuitenkin vielä nousi kolmen pisteen voittoon.

Washingtonin suurin kysymysmerkki on se, että kuinka joukkue pelaa ilman ykköspelinrakentaja Alex Smithia. Smith mursi jalkansa Houstonia vastaan pari viikkoa sitten. Kakkosmies Colt McCoy ei ole pelannut aikoihin kuin muutaman pelin. USA:ssa annetaan aivan liikaa painoa yksilöille varsinkin jefussa. Smith ei ole mikään ihmemies, McCoy ei ole niin paljon huonompi, että tämä vaikuttaisi otteluun järin paljon. McCoy on nyt saanut harjoitella jo pari viikkoa ykköspelinrakentajana.

Washington lienee joukkueista parempi, vaikka pelinrakentajana onkin McCoy. Vetomarkkinoiden tasoitus on kuusi pistettä, ja siihen voi käydä kiinni.

Testaa uutta vedonlyöntisivua 10€ ilmaisvedolla


Karamba vedonlyönti on uusi vuonna 2018 avattu sivusto! Ilmaisvedon voit pelata mihin vain single- tai yhdistelmäkohteeseen, kunhan kohteen yhteiskerroin on vähintään 2,00. Ilmaisvedon voitot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa voittosi vaikka heti. Tutustu Karamban arvosteluun täältä >>
Karamba: Hae 10€ ilmaisveto täältä

Pelivalintamme:

Washington +6 @1.91

Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.90

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan