NHL: Philadelphia Flyers - Carolina Hurricanes

NHL | Philadelphia Flyers - Carolina Hurricanes
22:30 | 26.11.2021
Kohde sulkeutuu: 26.11.2021 22:30
Perjantai-illan Primetimessä mm. Philadelphia Flyers – Carolina Hurricanes matsi. Miten saa Rasmus Ristolaisen Flyers pidettyä kurissa Sebastian Ahon, Teuvo Teräväisen ja Jesperi Kotkaniemen Canesin? Kertoimet ovat selkeäsyi Hurrikaaneille, jatkuuko Phillyn ikävä jakso ja tappioputki tässä pelissä?Philadelphialla juuri nyt vaikeaa


Philadelphian viime pelit NHL:ssä ovat olleet melkoisen hankalia. Pientä valonpilkahduksia oli toki nähtävissä edellisessä ottelussa Florida Panthersia vastaan, jossa joukkue ylsi jo jatkoille. Sitä ennen joukkue oli hävinnyt vieraissa Tampalle puhtaasti 4-0 ja Tuota ennen Boston kävi kyläilemässä lukemin 2-5. 10 viime peliä Philly on pelannut 3-7 ja näistä peräti neljä on mennyt jatkoille. Maalinteossa näyttää olevan isompia vaikeuksia, 16-29 maalit. Viimeiseen 10 peliin Philadelpia ei ole onnistunut tekemään kuin korkeintaan 3 maalia.

Carolinan hyvä neljän pelin voittoputki katkesi jatkoaikatappioon San Josea vastaan lukemin 2-1. Samoihin lukemiin päättyi myös vieraspeli Seattle Krakenia vastaan, joten tälle kaudelle harvinainen tappioputki Hurricanesilla on päällä. Länsirannikon kiertue on kuitenkin nyt takana ja nyt päästään idässä taas pelaamaan. Nämä joukkueethan ovat tällä kaudella jo kertaalleen kohdanneet kun Philadelphia kävi 13.11. hakemassa 1-2 pisteet Carolinalta. Kaksi aikaisempaa PHI – CAR matsia on päättynyt lukemiin 4-1, joten Carolinalla on tässä varmasti hampaankolossa.

Kuka tekee maalit?


Philadelphian isoimmat maaliruiskut ovat olleet viime aikoina kohmeessa. 18 pelatun ottelun jälkeen maalipörssin kärjessä ovat Claude Giroux (7), Cam Atkinson (7) ja viidellä maalilla herrat Couturier, Konecny ja Farabee. Rasmus Ristolaisen maalitili on vielä avaamatta.

Carolinalla eniten maaleja on tehnyt Sebastian Aho (8), Andrei Svechnikov (7) ja Jesper Fast (5). Tämä herkkupalahan on katsottavissa Unibet Live Stream palvelun kautta, joten ei muuta kuin vedot kehiin ja väijymään!

Millä kokoonpanoilla?


Philadelphian peli on kärsinyt isosti loukaantumisista ja Ryan Ellisin ja Kevin Hayesin puuttuminen on vaivannut lähes koko kauden ajan. Myös Patrick Brownin ja Derick Brassardin loukkaantumiset vaikuttaa, tulisiko tähän peliin jo apuja sairastuvalta?

Carolina Hurricanesin saikkulistalla ei ole kuin Ethan Bear ja hänenkin status on day-to-day, joten parhaimmassa tapauksessa mies voi olla askissa tässä tai seuraavassa pelissä.

Carolinan ylivoimakentällinen, tuleeko pisteitä tässä pelissä? Ylivoimaa on pyöritetty kokoonpanolla Svechnikov, Aho, Trochek – Teräväinen, DeAngelo. Philadelphialla ykkös-YV on myös kovia nimiä täynnä: Van Riemsdyk, Couturier, Konecny – Giroux, Provorov

Vetokohteet otteluun


Carter Hart ja Martin Jones -kaksikko eli ole tällä kaudella pärjännyt Carolinan Frederik Andersen – Antti Raanta -kaksikolle. Carolinan torjuntavastuun on hoidellut lähinnä Andersen, 14 starttia ja 11 voittoa on kova saldo. Kun torjuntaprosentti on 93,6%, saa Philadelphia tehdä kovan päivätyön jotta sinne nuottaan edes pari maalia menee.

Carter Hartilla on edelleen isot paineet Philadelphiassa ja vaikka torjuntaprosentti on miehellä 92,8%, niin 12 pelistä voittoja on tullut vain 5 kappaletta. Kolme kertaa joukkue on jo ehtinyt häviämään jatkoilla Hartin ollessa maalissa.

Kummankin maalihanikat ovat olleet viime aikoina sen verran jäässä että alle 5.5 maalin peli on napattavissa kiinni. Todennäköisesti Hart – Andersen kaksinkamppailu luvassa ja voidaan tässä se 4-5 maalia tehdä. Mutta ei kai kuutta? Alle 5.5 maalin kerroin tulee koko ajan alaspäin. Voittoa saatetaan tässä pelissä hakea jopa jatkoilta.


Pelivalintamme:

Ottelussa alle 5.5 maalia @2.1

Coolbet - Lue arvostelu

2.1

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.00

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 120€ bonukset sekä 160 ilmaiskierrosta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan