NHL: Philadelphia Flyers - Los Angeles Kings | Flyersin lento jatkuu

Julkaistu: 06.02.2019 00:09


NHL: Philadelphia Flyers - Los Angeles Kings | Flyersin lento jatkuu
NHL | Philadelphia Flyers - Los Angeles Kings | 2.00 | Flyers ja Kings kohtaavat torstain ja perjantain välisenä yönä Philadelphiassa. Isännät ovat kahdeksan ottelun voittoputkessa.
Philadelphia Flyers on NHL:n kovavireisin joukkue voittoputkensa ansiosta. Joukkue on vihdoin löytänyt maalin suulle voittavan maalivahdin, kun tammikuussa liigan parhaaksi tulokkaaksi valittu Carter Hart on esiintynyt loistavasti.

Anthony Stolarz saattaa aloittaa maalilla, mutta hänkään ei ole huono vaihtoehto: jenkki pelasi edellisessä ottelussaan viime viikolla nollapelin Rangersia vastaan torjuen 38 kertaa. Nyt miehellä on paikka näyttää olevansa luottamuksen arvoinen kakkosvahti myös loppukaudella, sillä vastassa on NHL:n vähiten maaleja tehnyt joukkue.

Toisessa päässäkin peli on lähtenyt rullaamaan, sillä voittoputkensa aikana oranssipaidat ovat tehneet keskimäärin 3,5 maalia ottelua kohden, jos mukaan ei lasketa varsinaisen peliajan jälkeen tehtyjä maaleja. Myös koko kauden pahasti alisuorittanut ylivoima on vihdoin löytänyt tehokkuuden, sillä Philly on onnistunut viimeisessä kolmessa ottelussa peräti seitsemän kertaa ylivoimalla.

Vierasjoukkue tulee kamppailuun kahden ottelun voittoputkessa, kun se voitti edellisissä vieraskiertueensa otteluissaan Rangersin ja Devilsin. Voitoista huolimatta Kings on edelleen koko liigan kolmanneksi viimeisenä, eikä sillä käytännössä ole mahdollisuutta edetä pudotuspeleihin. Devils ja Rangers eivät myöskään ole kovimpia mittareita, ja voittoputkessa liitävä Flyers on huomattavasti isompi haaste.

Kingsin kakkossentteri Jeff Carter saattaa joutua huilaamaan Flyersia vastaan toisen ottelun peräkkäin, mutta sen lisäksi kummallakaan ei ole merkittäviä poissaoloja viime otteluihin verrattuna.

Kotijoukkue on todella kovassa vireessä ja pelaajien itseluottamus on varmasti huipussaan. Kun tähän yhdistää kotiedun ja sen faktan, että vastassa on yksi NHL-kauden surkeimmista joukkueista, Flyersin kerroin on yläkanttiin. Pelivalinta otteluun on siis isäntien suora voitto, joka kelpaa vähintään 1.80 kertoimella. Kerroin voi laskea nykyisestä mutta saattaa nousta taas aloittavien maalivahtien vahvistamisen jälkeen, mikäli Phillyn maalilla pelaa Stolarz.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

1X2: Philadelphia Flyers @1.98

Unibet - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.98

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.98

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

1.95

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.95

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.95

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan