MLB: Philadelphia Phillies - Miami Marlins

Julkaistu: 03.08.2018 12:58


MLB: Philadelphia Phillies - Miami Marlins
MLB | Philadelphia Phillies - Miami Marlins | 02:05
Royal Panda Royal Panda
Philliesin ja Marlinsin välinen neljän ottelun sarja käynnistyi viime yönä Philliesin voitolla, juoksuin 5-2. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella jo 10 kertaa, joista voitot ovat tasan. Viimeisistä seitsemästä kohtaamisesta Citizens Bank Parkilla Phillies on puolestaan voittanut kuusi. Phillies on selkeästi National Leaguen paras kotijoukkue ja Marlins on heikoin vierasjoukkue.

Phillies lähtee otteluun syöttäjänään Vince Velasquez, joka meni heinäkuun neljässä ottelussa (kolme starttia) 2W-0L, ERA 0.95 ja WHIP 1.00. Vastustajat osuivat hänen syöttöihin vain .172 keskiarvolla. Velasquez kohtasi Marlinsin viimeksi kotikentällä huhtikuussa. Tuolloin hän syötti kuusi vuoroparia ja antoi neljä hittiä, sekä yhden juoksun. Phillies voitti ottelun peräti 20-1.

Marlinsin Trevor Richard on niin ikään ollut viime aikoina hyvässä vireessä. Kolmessa edellisessä startissaan hän antoi vain yhden juoksun, mutta tien päällä Richardillakin on ollut omat vaikeutensa, kuten koko joukkueella. Richard on kauden kahdeksassa startissa vieraissa 1W-3L, ERA 5.11 ja WHIP 1.65. Richard syötti Philliesiä vastaan kotikentällä All Star-tauon jälkeen kuusi shut out vuoroparia, mutta edellisellä visiitillä Philadelphiassa hän antoi neljän vuoroparin aikana kuusi hittiä, sekä kolme ansaittua juoksua.

Phillies on viimeisistä 10stä kotiottelustaan voittanut kahdeksan ja seitsemän voitoista on tullut vähintään kahden juoksun erolla. Uskon Philliesin hyvän vireen kotikentällä jatkuvan myös tänään.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Philadelphia Phillies -1.5 @2.20

Guts - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
LV BET - Lue arvostelu

2.20

Lunasta uusi 50€ arvoinen bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.18

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.17

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.16

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.16

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.16

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.16

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.16

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan