MLB: Philadelphia Phillies - Miami Marlins

Julkaistu: 05.08.2018 15:11


MLB: Philadelphia Phillies - Miami Marlins
MLB | Philadelphia Phillies - Miami Marlins | 20:35
Royal Panda Royal Panda
Phillies on ollut Citizens Bank Parkilla odotetun vahva Marlinsia vastaan. Ottelusarja on 3-0 kotijoukkueen hyväksi ja myös sarjan neljännessä ottelussa kotijoukkue on selkeä ennakkosuosikki. Marlinsin vieraskiertue on alkanut viidellä peräkkäisellä tappiolla, juoksusuhteen ollessa 29-12.

Phillies lähtee sarjan päätösotteluun syöttäjänään Aaron Nola, joka on 10ssä startissa kotikentällä mennyt 8W-0L, ERA 1.99 ja WHIP 0.99. Heinäkuun viidessä startissa vastustajat osuivat hänen syöttöihin vain .178 keskiarvolla, WHIPn ollessa 0.85. Nola on syöttänyt kuluvalla kaudella Marlinsia vastaan kahdesti vieraissa. Kyseisissä otteluissa hän syötti 13 vuoroparia ja antoi kahdeksan hittiä ja kaksi ansaittua juoksua.

Marlinsin syöttäjänä aloittavan Dan Strailyn edellinen startti oli totaalinen pannukakku. Vierasottelussa Bravesia vastaan hän antoi 3.2 vuoroparin aikana 11 hittiä ja kahdeksan juoksua, joista viisi ansaittua. Straily on yhdeksässä ottelussa tien päällä 2W-4L, ERA 4.00 ja WHIP 1.49. Straily syötti kauden ensimmäisessä ottelussaan Philliesiä vastaan kotikentällä neljä inningiä ja antoi kuusi hittiä ja neljä ansaittua juoksua.

En usko, että Marlinsista on tänäänkään Philliesiä kukistamaan, vaan kotijoukkue vie myös sarjan neljännen ottelun selkein numeroin.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Philadelphia Phillies -2 @2.16

Nordicbet - Lue arvostelu

2.16

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.16

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.15

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan