MLB: Philadelphia Phillies - New York Mets

Julkaistu: 16.04.2019 17:53


MLB: Philadelphia Phillies - New York Mets
MLB | Philadelphia Phillies - New York Mets | 20:05
NordicBet NordicBet
Phillies ja Mets kohtaavat Citizens Bank Parkilla kolmen ottelun sarjan finaalissa. Kotijoukkue voi lähteä otteluun levollisin mielin, sillä Jake Arrieta on ollut alkukaudella luotettavassa kunnossa. Arrieta mahdollistaa Philliesin taistelevan voitosta aina, kun hän on aloitusvuorossa. Metsin Zack Wheelerilla sitä vastoin on ollut vaikeuksia.

Arrieta on startannut kuluvalla kaudella kotikentällä kahdesti. Bravesia ja Twinsiä vastaan käydyissä otteluissa Arrieta syötti yhteensä 15 vuoroparia ja antoi kahdeksan hittiä, sekä neljä ansaittua juoksua. Edellisessä startissaan Arrieta syötti vieraspelissä Marlinsia vastaan seitsemän vuoroparia, antaen viisi hittiä, sekä yhden juoksun. Vastustajat osuvat Arrietan syöttöihin vain .191 keskiarvolla.

Zack Wheelerillä on ollut syöttönsä kanssa teknisiä ongelmia ja se näkyy myös tilastoissa. Kauden kolmessa startissa hän syötti yhteensä 15.2 vuoroparia ja antoi 16 hittiä, sekä 13 ansaittua juoksua. Vastustajat osuivat hänen syöttöihin .267 keskiarvolla ja WHIP painui lukemaan 1.72. Wheeler on Citizens Bank Parkilla toistaiseksi tappioton, mutta tällä hetkellä lähtökohdat ovat vähintäänkin haastavat.

Philliesiltä löytyy tulivoimaa riittävästi. Joukkue on sarjan kahdessa ensimmäisessä ottelussa lyönyt jo 20 juoksua, joten Wheeleriltä vaaditaan nappionnistumista. Alkukausi ei tätä puolla ja uskon Philliesin rymistelevän selvään voittoon.

50€ bonus + 100% kerroinkorotus ensimmäiselle yhdistelmävedolle!


Energybet antaa kaikille pelaajille jopa 50€ bonuksen, jonka voit käyttää ensimmäisen yhdistelmävetosi panostukseen. Samalla ensimmäinen yhdistelmävetosi kerroin tuplataan! Siirry Energybetille tästä tai lue lisää bonuksesta Energybet arvostelustamme.

Pelivalintamme:

Philadelphia Phillies -1.5 @2.70

Rizk - Lue arvostelu

2.70

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.63

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.63

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.63

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.63

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.60

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Energybet - Lue arvostelu

2.60

Tuplaa ensimmäisen yhdistlemävetosi kerroin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan