MLB: Phildalphia Phillies - Los Angeles Dodgers

Julkaistu: 24.07.2018 18:12


MLB: Phildalphia Phillies - Los Angeles Dodgers
MLB | Phildalphia Phillies - Los Angeles Dodgers | 02:05
Royal Panda Royal Panda

Phillies on asetettu bookerien toimesta ottelun altavastaajaksi, mutta allekirjoittanut on asiasta toista mieltä. Phillies laittoi eilen Dodgersin ahtaalle ja se löi peräti viisi juoksua vahvan kauden pelannutta Ross Striplingiä vastaan. Tämä tietää vaikeuksia Kenta Maedalle, joka aloittaa tänään Dodgersin syöttäjänä.

Phillies lähtee otteluun syöttäjänään ykköspyssynsä, Aaron Nola. Nola on Citizens Bank Parkilla yhdeksän startin jälkeen 8W-0L, ERA 1.71 ja WHIP 0.95. Viidessä edellisessä kotiottelussa Nola on antanut vastustajalle vain yhden juoksun ja heinäkuun kolmessa startissa Nola on syöttänyt 1.35 ERAlla, WHIPn ollessa 0.80 ja vastustajien osumakeskiarvo ainoastaan .167.

Kenta Maeda on ollut heinäkuussa myös hyvässä iskussa, mutta vuoropareja ei ole kolmen ottelun (kaksi starttia) jälkeen kasassa kuin 11.2, joissa hän antoi seitsemän hittiä ja kaksi ansaittua juoksua. Maeda on kuluvalla kaudella syöttänyt tien päällä 3.54 ERAlla, WHIPn ollessa 1.18. Maedan edellinen startti Philliesiä vastaan kesti vain 1.2 vuoroparia, jonka aikana hän antoi kolme hittiä ja kaksi ansaittua juoksua.

Dodgers on hyvässä vireessä, mutta Nola ja Citizens Bank Park ovat olleet vastustajille musertava yhdistelmä. Kertoimet Philliesin voitolle vähintään kahden juoksun erolla ovat hurjat.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Philadelphia Phillies -1.5 @3.20

Guts - Lue arvostelu

3.20

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.10

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.10

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.00

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

3.00

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.95

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan