ATP Rooma: Philipp Kohlschreiber - Marco Cecchinato

Julkaistu: 14.05.2019 15:41


ATP Rooma: Philipp Kohlschreiber - Marco Cecchinato
ATP Rooma | Philipp Kohlschreiber - Marco Cecchinato | 22:05
Unibet Unibet
ATP Roomassa kokenut Philipp Kohlschreiber iskee vastakkain kirkkaimpaan massakärkeen kuuluvan 26-vuotiaan Marco Cecchinaton kotiyleisön edessä.

Kohlschreiberilla on alkanut hieman ikä tulla vastaan eikä saksalainen ole ollut enää parhaimillaan. ATP Munchenin kotiturnauksessa Kohlschreiber onnistui pelamaan itsensä Puolivälieriin asti. Munchenissä konkarin suurin voitto oli nuoresta venäläisestä Karen Khachanovista suoraan kahdessa erässä (7-6,6-4). Kohlschreiber pelannee hyvin tasaisen ottelun kuntoonsa nähden, mutta suureen venymiseen en usko tämän kauden perusteella.

Cecchinato sen sijaan on huikeassa nousussa oleva 26-vuotias italialainen massaguru. Cecchinato pelasi eilen Alex De Minaurin kanssa vakuuttavan kolmi eräisen ottelun 2-1 (4-6,6-3,6-1), josta eilinen vihjekkin otettiin kiinni. Cecchinato on tällä kaudella aiemmin onnistunut nappaamaan ATP Buenos Airesin voiton ja Välierä paikan ATP Munchenissä. Vakuuttavia voittoja on alla, kuten eilisessä vihjeessä tarkasteltiin.

En näe ottelussa kuin selkeän suosikin ja se on Marco Cecchinato. Uskon vakaasti italialaisen voittavan, 35-vuotiaan Kohlschreiberin, jonka pelilliset otteet eivät enää ole kovinkaan räjäyttäviä, suoraan kahdessa erässä.

Pelivalintamme:

Cecchinato 2-0 @2.90

Mr Green - Lue arvostelu

2.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.90

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.50

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan