NBA: Phoenix Suns - Boston Celtics

Julkaistu: 08.11.2018 17:09


NBA: Phoenix Suns - Boston Celtics
NBA | Phoenix Suns - Boston Celtics | 04:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Boston Celtics on haastavalla vieraskiertueella ja hävinnyt kaksi edellistä otteluaan Indianalle sekä Denverille. Ohuessa ilmanalassa pelaaminen Denverissä ei ole helppoa, mutta Boston laittoi silti pelin tiukille hävittyään 115-107. Boston on tällä hetkellä itäisen konferenssin kolmantena voitettuaan kuusi ottelua kymmenestä. Bostonin parhaana pistemiehenä on häärinyt Kyrie Irving reilulla 19 pisteellä. Koko joukkueessa kuusi pelaajaa on tilastoinut tähän mennessä yli 10 pistettä per peli.

Phoenix Suns on läntisen konferenssin viimeisenä ja viime otteluista on hyvin ailahtelevia tuloksia. Phoenix pystyi voittamaan Memphisin, mutta esimerkiksi Spursia vastaan tappio kotikentällä 30 pisteellä ei kerro hyvää joukkueen tilanteesta. Myös itäisen konferenssin heikko joukkue Brooklyn niputti Phoenixin viime ottelussa 22 pisteellä. Phoenixin puolustu ei riitä tälläkään kaudella varsinkaan lännessä eikä suurinta osaa itäisen konferenssin joukkueita vastaan.

Phoenix vaikka heillä on huono puolustus, on heillä myös huono hyökkäys. Joukkue on tehnyt vähiten pisteitä tällä kaudella ja ottanut toiseksi vähiten heittoyrityksiä kaikista joukkueista. Joukkueen pelitempo on hidas ja höykkäyksellisesti näiden yhdistelmä ei tuota hyvää lopputulosta ilman maailmanluokan pelaajia, joita Phoenixilla ei juuri ole.

Boston on taasen ollut puolustuksellisesti hyvä joukkue ja olemme yllättyneitä, että pääsemme pelaamaan ilman loukkaantumisia olevaa Bostonia tässä ottelussa alle 10 pisteen tasoituksella. Arvioissamme tämän ottelun tasoituslinjan tulisi olla n. 11,5 pistettä. Boston kelpaa pelikohteeksi siis -9,5 tasoituksella hyvin.

Paranneltu 150€ bonus tarjolla Betssonille - Vain VB:ltä!


Betsson paransi bonustaan 100€:sta jopa 150 euroon kaikille uusille pelaajille, jotka liittyvät veikkausbonukset.comin kautta. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3x kertaa, joten kyseessä yksi markkinoiden parhaista bonuksista. Hyödynnä bonus 18.11 mennessä! Lue lisää Betsson arvostelusta tai siirry sivustolle suoraan.
betsson: hyödynnä paranneltu 150€ ensitalletusbonus >>

Pelivalintamme:

Boston Celtics -9,5 @1.92

Nordicbet - Lue arvostelu

1.92

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.92

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.92

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.91

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.91

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.91

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan